"Ballerina"
Ideen: Vi fikk med en gang ide om og lage en dansende ballerina som skulle danse litt og gå ned i spagaten. Vi skulle ha et scene teppe som gikk opp på førsten og det skulle gå igjen når ballerinaen var ferdig med og danse. Det skulle være en framføring av dansen som ballerinaen hadde laget.
Så tenkte begge at vi kunne lage en fin kjole til barbien.(den skulle stå litt ut)
Nina hadde jo en liten søt barie hjemme, som vi kunne bruke til ballerina.
Maren fant litt stoff på skola som vi kunne bruke til scena.
Kartong skulle vi bruke til bakgrunn. Vi ville ha en blå bakgrunn med gule stjerner på, sånn at det skulle se fint ut.
Materialet: Masse av materialet fant vi på kunst og håndtverken. Det vi brukte var: 2 kartonger, blå og svart maling, stjerner, liten barbie dukke, blått og rosa stoff,( Det brukte vi til scene teppe og kjole) modelleire, lim og garn.
Program: Programet vi brukte var Easy Gif Animator. Det var veldig gøy, men litt kjedelig også. Men vi lærte en god del av programmet.  
Bilder: Vi tok cirka 35 bilder. Vi var da litt uenig om hvem som skulle ta bilder, og hvem som skulle flyte barbeien, for Maren mente at jeg var flink til og ta bilder, men det var motsatt. ( det ble at begge som tok bilder. )
Resultat: Vi fikk til en grei og fin animasjon. Vi hadde det ganske gøy ( spesielt når vi limte på håret til barbien) barbien, ble” veldig” fin.