Radio Åmot LIVE Følg rennet LIVE Reportasjer Historie Informasjon Hovedside   

  
Hvor er alle kjendisene?

Av Jasna Avdagic og Hanne Hammersborg Olden

Som vanlig når det er Birkebeinerrennet på Rena, myldrer det av folk i sentrum og omtrent overalt ellers på Rena. Men hvor har egentlig alle kjendisene blitt av? Etter å ha brukt nesten hele dagen på å lete etter kjente skiløpere har vi funnet ut at de er som sunket i jorden. Hvordan kan det ha seg at de alle har sviktet det kjære og tradisjonelle Birkebeinerrennet fremfor World-cup i Italia? Og hvordan skal de få tid til å lade opp til Birken, midt oppe i denne fartingen fra land til land?

Med henvisning til fjorårets Birkebeineravis kan vi med trygghet bekrefte at det var mye lettere å få huket tak i kjendisene da. Det var i det hele tatt mange flere kjendiser innom Rena sentrum. I år er kjendisene enten i Italia, syke, lei av å bli intervjuet, ellers så er de umulige å få tak i. Kanskje kjendisene er blitt bei av all oppmerksomheten de får? Når det gjelder årets kjendiser, forblir deres uteblivelse et mysterium. Men selv om kjendisene ikke har dukket opp, blir nok både rennet og Birkebeineravisa en suksess. Det er fortsatt fullt av flinke og entusiastiske skiløpere her, selv om kjendisene har uteblitt. Og hva gjør vel det når Rena uansett er fullt av ekte Birkebeinere?

(Nå ser det endelig ut til at vi har fått et telefonintrevju med Oddvar Brå, som snart vil bli lagt ut. Men allikevel var fjorårets kjendisoppslutning mye bedre.)

 

   
Radio Åmot LIVE  |  Følg rennet LIVE  | Reportasjer  |  HistorieInformasjon  |  Hovedside    
Send oss dine kommentarer