Radio Åmot LIVE Følg rennet LIVE Reportasjer Historie Informasjon Hovedside   

  
INTERVJU MED SWIX SJEFEN, BJØRNAR MYREN

Av Hanna H. Olden og Jasna Avdagic

Bjørnar Myhren - smøresjefen til Swix!Hanne og jeg var også så heldige at vi fikk tak i en smøreekspert fra Swix. Eksperten var ingen ringere enn sjefen for dette området selv, Bjørnar Myren.

Bjørnar er både en aktiv skiløper og syklist. Han har allerede fått ti merker på rennet, men i år har han for mye arbeid å gjøre til at ahn rekker å gå Birkebeinerrennet . Han har rett og slett ikke tid.

Swix er en av sponsorene til Birkebeinerennet og en av sponsorene til Birkebeineravisa vår. Det Swix gjør her på Rena i dag og i morgen er å gi smøretips til fortvilte Birkebeinere og å smøre ski. Swixs utsendte er å finne på Rena Sport, Intersport, Innkvarteringskontoret og starten. Swix har også mange stasjoner langs ruta. 20 mann står på start og smører ski gratis, det finnes en stavservice 400m etter start, og så igjen en smøre- og stavservice etter 4 km. Deretter er det også en stav- og smøringservice på Skramstadsætra og så igjen på Dambua. Og til slutt for de som ikke får bruk for all den servicen hittil finnes det to stav-/smørningservicer til, på Kvarstaddammen og på Sjursjøen.

Det Bjørnar kan fortelle oss er at det er mange som trenger hjelp og som ikke vet i det hele hva slags smørning de skal bruke. Disse for god hjelp fra swix sine fagfolk. Bjørnar forteller også at det er mange som er veldig gode på smørning og vet akkurat hva de skal bruke. Forøverig er Swix sine smøretips lagt ut på deres egne hjemmesider som du finner link til på vår forside. Bjørnar Myren håper at alle Birkebeinere får en fin tur og fullfører rennet, og skulle det skje noen uhell med ski og staver så vet du hvem du skal henvende deg til.

 

   
Radio Åmot LIVE  |  Følg rennet LIVE  | Reportasjer  |  HistorieInformasjon  |  Hovedside    
Send oss dine kommentarer