Fredag 13.02 19.00 Våler - Rena Grus, Elverumsipl 4-2
Lørdag 21.02 13.00 Elverum 2 - Rena Grus, Elverumsipl 7-2
Fredag 19.03 18.30 Moelv - Rena Sveum, kunstgras 3-3
Lørdag 27.03 19.00 Våler - Rena Kongsvingerhallen 1-3
Fredag 02.04 19.00 Rena - Koppang Grus, Rena 2-4
Mandag 12.04 19.00 Moelv - Rena Sveum, kunstgras 2-0
Tirsdag 20.04 19.00 Rena - Engerdal Grus, Rena 9-0
Lørdag 24.04 15.00 Rena - Østre Trysil Grus, Rena 4-3
Tirsdag 27.04 19.00 Rena - Engerdal Grus, Rena avlyst!

Lørdag 24.04 Rena - Østre Trysil (4-3), Grus Rena leir
Det ble seier til Rena i en tildels jevnspilt og "rotete" kamp. Renas yngstemann, Vegard 15 år, ble kampens "matchwinner".
Dette var en kamp hvor lite stemte. Gutta var uvenner med ballen i store deler av kampen. De fleste av duellene ble vunnet, men det manglet initiativ og alternative pasningsmuligheter. Dette må bli bedre i seriekampen mot Eidskog 2 søndag 2.mai. Tross alt, renagutta vant på en dårlig dag. Mål for Rena: Erlend 2, Martin 1 og Vegard 1. "En dårlig generalprøve gir en god premiere", er det noen som har sagt.
Lykke til i serieåpning 2.mai!

Tirsdag 20.04 Rena - Engerdal (9-0), Grus Rena leir
En meget god kamp av renagutta. Rena dominerte kampen.

Etter en noe famlende åpning av kampen med mange dueller og noe svakt pasningsspill, kom Rena i siget og stod mer og mer fram som et meget godt lag. Duellen ble vunnet, bevegelsene kom, pasningene satt og sjansene ble omsatt til scoringer. Mål for Rena: Roger 3, Anders 2, Espen 2, Kent Ove 1 og Torstein Petter 1. En av hjemmelagets profiler, Erlend Aasvik uttalte dette etter kampen, "nå spilte vi som et lag gutter, dette var bra!"
I neste treningskamp møter Rena Østre Trysil. Da får vi vite mer hvor vi egentlig står. Var kampen så god som den så ut til, eller var dette bare et engangstilfelle? Nå er det bare litt over ei uke igjen til seriestart.

Mandag 12.04 Moelv - Rena (2-0), Sveum kunstgras
Tiltross for en godkjent 1. omgang med mange målsjanser til Rena, måtte Renagutta reise hjem med tomålstap.
+ En godkjent 1. omgang med god kontroll i det defensive spillet. Mange store 100%-sjanser ble skapt i 1. omgangen etter gode framspill og innlegg.
- Rena burde ha scoret på minst to av sjansene. Rena var ikke på "tå-hev" i spesielt 2. omgangen, kom forseint inn i mange av duellene. Gleden av å spille gladfotball manglet, ble for alvorspreget i stilen...
Andre kommentarer: Dommeren var god. Renagutta ønsker Snorre god bedring etter skaden. (Beinbrudd i ankelen).

Fredag 02.04 Rena - Koppang (2-4), Rena grus
Rena skuffet seg selv i sin første hjemmekamp. Dette var ikke Rena på sitt beste. Rena har fortsatt en del å jobbe med 1. mnd. før seriestart.
+Jevnspilt 1. omgang, hvor Rena skapte de største og fleste målsjansene uten å omsette disse i mål. Sterk omgang av Roger Johansen som vant duellene på midtbanen.
-2. omgang ble til tider kun forsvarsspill mot et mer aggressivt bortelag. Fatale feil i midtbaneleddet og i forsvar førte til tap.
En fortjent borteseier. Rena lover å komme sterkere tilbake i neste kamp. Mål for Rena: Thor (str.) og Vegard.
Andre kommentarer: Dommeren møtte ikke og svikt i flomlysanlegget førte til en 10 minutter kortere kamp.

Lørdag 27.03 Våler - Rena (1-3), Kongsvingerhallen
En lørdagskveld i Kongsvingerhallen med fotballglede. Rena spilte seg til en fortjent seier. Renagutta står fram og tar ansvar.
+ Rena dominerte denne kampen. Spillerne holdt ballen i laget ved hjelp av god bevegelighet. De unge spillerne tok ansvar, anført av de mest rutinerte på laget. Mål for Rena: Roger, Magnus og Vegard.
- 1.del av 2. omgang slippes Våler inn i kampen.
+ Rena dominerer igjen den siste halve timen.
Gratulerer med seieren gutter!

Fredag 19.03 Moelv - Rena (3-3), Sveum Idrettspark
Rena var nære sin første seier, ledet 3-1, 17 minutter før slutt. Bortelaget dominerte store perioder av kampen.
+ Rena viste i denne kampen meget gode takter. Sikkert forsvarsspill, godt pasningsspill i midtbaneleddet som førte til årsbeste i antall målsjanser. Rena scoret på tre av sine mange sjanser. Mål for Rena: Espen, Pea og Roger.
-En spiller utvises, samt straffe i slutten av kampen ødelegger seieren.

Lørdag 21.02 Elverum 2 - Rena (7-2), Elverum, grus
Nytt tap for Rena, mot et meget godt 4. div. lag.
+ Rena tørr fortsatt å prøve og spille godt pasningsspill. Rena spiller en mye bedre 2. omgang. Forsvarsspillet setter seg bedre. Rena scorer på to av sine fem sjanser. Mål for Rena: Roger og Vegard. Kampen ble en nyttig erfaring i forsvarsspill.
- Rena taper mange dueller, har store problemer med de hurtige overgangene til Elverum, spesielt 1. omgang.

Fredag 13.02 Våler - Rena (4-2), Elverum, grus

Rena åpnet årets sesong med treningskamp i Elverum mot Våler. Tiltross for tap ble dette en nyttig kamp for et svært ungt Rena-lag.
+ 10 unge spillere debuterte for Rena A-lag. Rena tørr i perioder å spille godt pasningsspill via midtbanen. Det produseres nok sjanser til å score 2 mål. Mål for Rena: Kim og Pea, en scoring hver.
- Rena taper for mange dueller i kampen, spesielt døballer.