Åmot ungdomsskoles nettsider!
     
 

 

Tittel: Innbydelse av Desiree
opg1.jpg (49227 bytes)
Vitsen med denne oppgaven var at vi skulle lære å bruke programmet NetStudio. Jeg valgte å lage en bursdags invitasjon fordi det var den oppgaven som så lettest ut:-) Bakgrunnen jeg valgte, valgte jeg fordi jeg synes at den var kul og fordi at det ser ut som at det er noen som fester. Og det passer da ganske bra til en festinnbydelse! Overskriften på innbydelsen prøvde jeg å gjøre litt livlig med mange forskjellige farger. Den skriften jeg skrev selve innbydelsen med valgte jeg fordi jeg trengte en skrift som passet litt til resten av innbydelsen! Der hvor jeg skrev at innbydelsen var fra meg valgte jeg samme skriften som jeg valgte til overskriften slik at det ble litt likhet mellom skriftene. Da blir det litt fokus på dem også!

NB!
TUNG GRAFISK.

Oppgradert
11.01.2000!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tittel: Annonse "Porche" av Kim Olav
porche.jpg (101235 bytes)

Jeg valgte akkurat dette fordi jeg synes porche er best og finest.

Jeg tok de to merkene på hver side på bilde av bilen for jeg synes det er kulest.Fargene på skrifta er slik,fordi de fargene passer best med hverandre!

Tittel: CD-cover av Simon
BLACK.jpg (88946 bytes)
Hensikten med dette cd coveret var at jeg skulle lære å bruke Netstudio nå, og kanskje i senere anledninger. Jeg har funnet mesteparten av bildene på nettet, men også noen på maskinen.
Jeg brukte dollar tegn svakt i bakgrunnen fordi jeg syntes det var tøft, og det symboliserer mye. Å jeg prøvde og få dollar tegnet til å gli bak bildene og teksten over.
Jeg prøvde å få bildene også til å gli litt bak, derfor satte jeg skygge på dem, med en liten anelse av transparent.
Jeg prøvde å få balanse over bildet ved å sette navnet på bandet, på og tittelen cd’n mest mulig i midten øverst.
Og jeg tok også og satte noen tegn å figurer i hvert hjørne for også å få balanse. Det samme gjorde jeg også med bildene av artistene. Du ser gjennom bildene til dollar tegnet fordi jeg brukte transparent mange ganger. Jeg brukte gul skrift på navnet på artistene og den viktigste skrifta for å få uthevet de. Jeg la også skygge på skrifta. Jeg brukte rød skrift på sangene fordi de signaliserer død. Og bakgrunnen ble grønn fordi jeg hadde de fleste andre farger.

Tittel: Annonse av Asbjørn
ferarri.jpg (133862 bytes)

Vi skulle lære å bruke netstudio og bli bedre kjent med det. Jeg har brukt netstudio til å lage en annonse av Ferarri. Jeg har brukt internet for å fine bilene jeg har brukt. Skrifta er ganske fett jeg har også lagt skygge bak skrifta, og plasseringene av bilene satte jeg mellom de to Ferarri merkene jeg hadde lastet ned. Den andre bilen satte jeg under den andre og plasserte skrifta på bildet.

Tittel: CD-cover av Maren og Stine
FERDIG!!!!!!.jpg (33106 bytes)
Vi lagde CD`cover av Nick Carter fordi vi liker han veldig godt, og fordi det ikke var så vanskelig å finne mange fine bilder av han. Dessuten ønsker alle verdens Nick-fans at han før eller senere skal komme ut med egen CD. Først fant vi mange bilder på Internett, og så plukket vi ut de vi syntes var finest. Nederst la vi et ganske fargeløst og mørkt bilde av Nick. Det bilde valgte vi fordi det var litt mystisk, og siden det var nokså få farger på det, ville det være ypperlig å legge andre bilder over. Over det la vi et bilde i hvert hjørne. De bildene valgte vi fordi det var ganske duse farger på de, og de var liksom i samme serie. Vi bleket de fire små bildene litt, gjorde de gjennomsiktige, og forandret lyset på de slik at det ikke skulle bli så brå overganger og kanter på de i forhold til bakgrunnsbilde.

Så tok vi et bilde av en klokke og gjorde det gjennomsiktig. Vi jobbet med det lenge, og til slutt fikk vi det så lyst og gjennomsiktig som vi ville. Da la vi det over det vi hadde laget fra før. Grunnen til at vi valgte å ha en klokke over resten av coveret var at det gjorde coveret litt mer spennende og mystisk. Du ser ikke at det er en klokke der før du studerer bildet litt nærmere, og det gjør det ganske spennende.

Tittelen på bilde fant vi på til slutt. Vi måtte velge noe som hadde noe med bilde å gjøre, og siden vi hadde lagt en klokke over bilde, synes vi det passet med noe som hadde med klokke eller tid å gjøre. Derfor valgte vi "The Time Is Out".

Skrifttypen på tittelen og på navnet på artisten valgte vi fordi den var litt "forsiktig" og ikke så framtredene, og det passet fint til resten fordi hele bilde er litt forsiktig og spennende.

Fargen på skrifta valgte vi fordi den passet fint til bilde og vi hadde en blanding av to farger for at den skulle se mer interessant ut. Vi hadde samme skrifttype og farger på både tittel og artistnavn fordi det skapte helhet. Det ble for rotete med to forskjellige skrifttyper.

Tittel:  Innbydelse av Martin og Morten

--- Bildet er fjernet --- webmaster

Vitsen med denne oppgaven var å lære å bruke programet NetStudio.Vi valgte å lage en innbydelse fordi det så lett ut. Vi valgte gul skrift oppå den blå bakgrunn for å framheve skrifta. Målgruppa er ungdom som liker og feste og ha det gøy.

Vi har lasta ned bilder fra internett, vi valgte ut de bildene fordi dem er et typisk ungdomssymbol. Bakgrunnen er litt fiffet opp, fordi det er ungdom som skal være målgruppa.

Vi har plassert bildene oppe til høyre og venstre, fordi vi syntest det passet best til resten av sia.

Tittel:  Konsert av Silje
Boyzone konsert.jpg (113476 bytes)

Jeg brukte det bilde av Boyzone fordi det var ganske tydelig og fint, og for å vise at det er dem som er Boyzone for folk som ikke vet det.

Bildet er ikke for stort eller for lite, jeg la inn en Boyzone tekst der fordi det er på en måte en overskrift.

Bildet av Ronan Keating la jeg inn for å vise at det er han som skal synge soloen, bildet var også ganske tydelig ok fint.

Jeg valgte Boyzone fordi jeg har vært på en konsert selv og fordi jeg liker dem.

Jeg valgte de fargene fordi turkis synes ganske bra sammen med rødt, og blå fargen fordi det ikke er samme tekst.

Og rød bakgrunn fordi rød er passende på bildene og skriften.

Skriften er Comic Sams FS, fordi den skriften er ganske fin, jeg har brukt skygge på all skriften.

Målgruppa for denne konserten er folk som liker Boyzone, ungdommer, men også litt eldre.

Tittel:  CD-cover av Asbjørn
CD COVER.jpg (49205 bytes)

Jeg laget en sirkel også satte jeg inn et bildet av et dollar tegn så skrev jeg inn the boldhunds best hits ever. Jeg mikset litt med skrifta satte inn skygge bakbokstavene. Som skrift og skygge brukte jeg svart på the blodhunds. Og best hits ever brukte jeg hvit skrift og skygge.

Tittel:  Annonse av Sine og Maren
friiser på fôr.jpg (89866 bytes)

Vi valgte å lage denne annonsen fordi vi synes det er gøy med hester og fordi friiser er en fin hesterase.

Målgruppa for denne annonsen er hesteinteresserte som kunne tenke seg en friiser på fôr. Vi valgte friiser fordi det er en fin hesterase og det var vanskelig å finne andre fine bilder.

Vi valgte grønn og blå overskrift fordi det passet så fint til den svarte hesten, og skrifta ble tydelig når den sto i kontrast til hesten. Vi valgte skrifttypen på overskriften fordi den var enkel å lese, uten for mye "krimskrams". Vi la skygge på den fordi det så stilig ut, og for at skrifta ikke skulle virke så spinkel.

Skrifttypen på selve teksten valgte vi fordi den er fin, og vi synes den passet. Vi la skygge på den også, slik at den så litt mer spennende ut.

Innholdet i teksten valgte vi ut i fra hva vi selv ville likt å lese i en hesteannonse, og vi lot hesten snakke selv fordi det høres så søtt ut, og da blir den litt anderledes enn de fleste andre annonser. Vi skrev også at hesten er forsikret fordi vi vet ut i fra egene erfaringer at det er veldig nyttig å vite. Vi skrev takk under for at annonsen skulle virke litt hyggelig og personlig, og dermed gjøre større inntrykk på leseren.

Tittel: Annonse "Arsenal" av Silje
Arsenal.jpg (159471 bytes)

Jeg lagde denne kamp reklamen om Arsenal, fordi jeg liker dem. Jeg brukte det lagbildet av Arsenal for å vise at det er dem som er Arsenal. Jeg har brukt skygge på all skrift jeg har skrevet, og jeg har brukt Tw Cen MT som skrift, fordi den var litt fin. Jeg skrev Arsenal i bildet for det blir nesten som en overskrift, jeg lagde den teksten stor fordi det er Arsenal som skal reklameres for. Målgruppen er de folkene som liker Arsenal, det kan være alle i alle aldre. Jeg brukte lys blå bakgrunn fordi jeg la en mørk blå skrift over. Jeg plasserte skriften midt på siden, fordi jeg ikke har skrevet så mye tekst.

Tittel: Reklame for konsert av Desiree
opg22.jpg (27533 bytes)

Jeg lagde en reklame for en konsert av Nick Carter. Jeg synes at det var ganske greit å lage det, fordi at jeg har vert på konsert med ham og Backstreet Boys før. Og da visste jeg hvordan jeg skulle prøve å fange oppmerksomheten til de som skulle se den. Bildet jeg har valgt valgte jeg fordi at det er fra en av de nyeste konsertene og han holder armene ut og da ser det ut som han inviterer folk til å komme å se på!

Tittel: CD-cover av Kim Olav
CD 2.jpg (100272 bytes)

Jeg valgte akkurat Metallica cd cover p.g.a. de har tøffeste bilder og bakgrunner

Sangene har jeg diktet opp selv så de finnes ikke på ordentlig. Bakgrunnen er sånn fordi den er kuul. Metallica er en ganske bra gruppe. Søk på den da vel?(det er også tøffe bilder på siden).

Tittel: Fotballcup av Morten og Martin
fotball.jpg (85791 bytes)
Vi valgte å laga en plakat om Liverpool.(verdens beste lag). Vi brukte hjemme bana til Liverpool som bakgrunn fordi vi synes den passet bra inn siden det var Liverpool det handler om.vi brukte bilder av Michael Owen fordi han skulle lede cupen. Vi hadde også et bilde av lagkameratene hans, for de skulle også være med. målgruppa er ungdom på Rena som liker fotball. Vi brukte lilla skrift fordi vi syntes Det passet bra til den gule bakgrunnen.

Tittel: "Fest" av Simon

--- Bildet er fjernet ---- webmaster

Dette er også noe jeg lagde i Netstudio. Dette er en annonse til en bursdagsfest. Jeg brukte mye transparent her også. Jeg tok et bilde av en snowboard kjører bak fordi det interesserer ungdommen. Og litt drinker og drikke som bilder rundt. Jeg lagde en svart kant fordi jeg la et bilde oppå og svartla det. Jeg brukte ganske klare farger ettersom bakgrunnsfargen.


 

ForsideSkolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

Send oss gjerne kommentarer om skolens hjemmesider!