Vi intervjuet Kristin Mæhlen, nestleder i OD-komiteen og leder i Internasjonal Uke

Kristin og Gard..
Her ser vi leder for OD, Gard Busterud, og leder for IU, Kristin Mæhlen.

OD-komiteen har ansvaret for at alt går som det skal, for planleggingen. De har også ansvaret for å finne på ideer til hva som skal foregå i Internasjonal Uke.

Det er fem medlemmer i OD-komiteen; Gard Busterud, leder, Kristin Mæhlen, nestleder, Nina Lemberget Nergård, komitee-medlem, Trine Søberg, komitee-medlem og Hedda Bjørkholen, komitee-medlem. Dette er det andre året Kristin sitter i OD-komiteen, i fjord var hun leder. Vi intervjuet henne utfra hennes erfaringer med å sitte i komiteen.

Grunnen til at Kristin er med i OD-komiteen er fordi hun synes det er morsomt og lærerikt. Hun er også veldig glad for at hun er med på dette nå og får erfaring i å ha et såpass stort ansvar til senere tid.

Kristin er veldig glad for at hun får bidra så mye som hun gjør med OD. Hun synes det er kjempefint at hun får hjelpe til med å skaffe jenter i andre land en utdannelse og en lysere fremtid.                                      

"Det   er dumt at verden er som den er i dag, og at det er så mange jenter her i verden som ikke har noe utdannelse", sier Kristin.

"Styret vårt fungerer bra", sier Kristin, "Vi sitter sammen i møter og diskutere hvordan vi ønsker at årest program for OD og årets program for IU skal fungere."

Da jeg spurte Kristin om OD-komiteen har fått noe hjelp av lærere, smilte hun stolt, og sa; "Nei, dette har vi klart helt selv. Det er bare inspektøren som har vært med oss litt. Han må nemlig godkjenne forslagene vi lager før vi kan utføre dem. Han godkjent de fleste, ja."

Kristin sier at det skal være fest på torsdag kveld, etter OD-dagen. "Ja, da blir det "party all night" skal jeg si deg! Enten blir det på klubblokalet i Kulturhuset, eller så blir det i gymsalen her på skolen. To i styret har ansvaret for at vi blir sponset med diverse mat og drikke. Vi skal ordne til et skikkelig kult og sprøtt program, så det i allfall ikke er noen som kommer til å kjede seg!" Jeg spurte Kristin om hun ville gi meg et lite hint i hva programmet gikk ut på, men det nektet hun. "Aldri i verden! Litt overraskelser må det jo bli", sier Kristin og smiler lurt.

Jeg rekker ikke engang å takke for intervjuet før Kristin er ute av døra til elevrådsrommet og på`n igjen med OD-jobbinga. 

 

 

Hovedside IU

Ukas IU program

OD- lenker

Fakta om OD

Intervju med elever

Intervju med
Ly Voung

 


 

ForsideSkolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

Send oss gjerne kommentarer om skolens hjemmesider!