Åmot ungdomsskole!


 

Marte var på Bond-premieren!James Bond - mest for menn!


Den nye James Bond filmen The world is not enough har hatt norgespremiere. Det var action fra første stund -Ungdomsavisa var selvfølgelig der!

Av Marte Walmsnæss og Siri Ottinsen
1999-12-08 16:03:11

Etter filmen satt vi igjen med ganske mange forskjellige inntrykk: Vi er enige i at filmen er en ganske bra underholdningsfilm, og action fikk vi fra første stund - noe som til tider kan gjøre det vanskelig å følge med!

Filmen er veldig bra laget, teknologien er bare rå!! En eksplosiv film bokstavelig talt.

Men vi mener at filmen hadde et litt lavt girlpower nivå. Det er jo en tradisjon med alle jentene til James, og nå i tiden som har gått så begynner det og bli mer og mer ”silikon berter” i bildet. Og når selv jenteskurken i denne filmen kommer fram som et stakkars offer og er ulykkelig forelsket i en masse morder, blir det litt for patetisk!

James Bond er nok beregnet mest (kroppslig) på menn, for til og med ikke sjarmøren James tar av seg skjorta mer enn en gang i filmen for oss kvinner!! Filmen var også avslørende da vi allerede i begynnelsen av filmen gjettet hvem skurken/ene var… ………………….og gjettet riktig.

Det er uten tvil mange bra ideer her, og det er nok ingen enkel ting å lage film. Denne anbefales for de som likte de andre filmene, og som liker raske, smarte biler og andre kjøretøy, ”fine” damer og eksplosjoner.

Om Pierce Brosan spilte bedre i denne 007 filmen, enn i sine forrige ”My name is Bond……..James Bond”…..filmer, er opp til deg og bestemme selv.

Vi gir filmen terningkast 4!!

 


 

ForsideSkolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

Send oss gjerne kommentarer om skolens hjemmesider!