Åmot ungdomsskole!


 

Årets festantrekk er kåret!

Jula og tusenårsskifte nærmer seg for hver dag som går. Noen skal på ball andre skal på julebord, uansett har man bruk for et festantrekk denne måneden. Vi har vært i Hamars butikker og sett på kjoler, skjørt, topper og boaer. Butikkene bugner av festkjoler. Noen overraskende billige, andre hjerteskjærende dyre. Vi lot oss rive med og i alt prøvde vi 9 festantrekk. Blant disse kåret vi årets festantrekk.

Vi har vært i disse butikkene: B YOUNG, Bus Stop, Voice Of Europe, H&M og Neste Stop. 


Det første antrekket:
Prisen på antrekkene varierte. Det billigste antrekket kostet 496 kr og var fra H&M. Antrekket bestod av et vinrødt skjørt i taft, som kostet 298kr, og en strikket topp uten ermer med en høy hals, og røde og grønne perler ved halsen. Toppen kostet 198kr.

VI MENER: Vi brukte ikke noe tilbehør til antrekket. Perlene på toppen pynter opp og gjør toppen litt friskere og annerledes. Skjørtet har folder som er sydd på skrå, noe som gjør skjørtet annerledes enn alle andre på Hamar. Dette antrekket synses jeg var veldig fint og dette er et av mine favoritter. I tillegg er det veldig billig.

 


Det andre antrekket:
Det nest billigste antrekket kom på 508kr og var fra B YOUNG. Kjolen var en lang silkekjole i en mørk lilla nyanse. Kjolen hadde syltynne stropper og en avrundet utringning. Kanten på utringningen var belagt med små perler. Denne kjolen kostet 399kr. Sammen med kjolen brukte vi et par mørke lilla hansker med fuskepels. Hanskene kostet 109kr.


VI MENER: Kjolen er enkel og elegant og passer for de som liker å ikke være i øyenfallende, men likevel stilfulle. For de som liker å synes, kan kjolen bli litt for enkel og kjedelig.

 

Det tredje antrekket:
Denne kjole var fra Bus Stop og kostet 599kr. Kjolen var en tolagskjole med gjennomsiktig overkjole brodert med blomster og med glitter. Kjolen har en dyp utringning og er ganske ettersittende. Vi brukte ikke noe tilbehør til kjolen.


VI MENER: Kjolen ser fin ut før du prøver den. Når du får den på ser du at utringningen er altfor dyp og at kjolen er altfor ettersittende. Kjolen er grei nok, men personlig synes jeg ikke det er den fineste vi har prøvd og den er heller ikke verdt pengene.

 


Det fjerde antrekket:
Det fjerde dyreste antrekket kalte vi Rosa drøm. Denne drømmen kom fra Neste Stop og prisen var på 1098 kr. Antrekket bestod av 2 deler. Et skjørt og en topp. Antrekket var knall rosa, og var av silke. Med antrekket brukte vi en hvit og sølv boa. Skjørtet og toppen kostet 899kr, og boaen 199 kr.

VI MENER: Dette er et antrekk som absolutt ikke passer alle. Går du med dette må du regne med å synes. Synes du dette er en ubehagelig tanke, så ikke kjøp kjolen! Skjørtet er i tillegg veldig langt, så det er en fordel å være høy. Denne kjolen blir også veldig spesiell nettopp på grunn av fargen, men den kan bli litt for rosa.


Det femte antrekket:
Dette antrekket var fra Bus Stop og kom på 1198 kr. Antrekket bestod av en svart perletopp som kostet 399 kr og et sølvgrått taft-skjørt til 799 kr. Vi brukte ikke annet tilbehør. 


VI MENER: Antrekket er veldig fint. Det passer alle, men det er litt dyrt.

 Det sjette antrekket:

Dette antrekket kommer fra Neste Stop. Det består av en 2 lags grå kjole. Kjolen er lang og enkel med dyp utringning. Kjolen kostet 999kr. Sammen med kjolen brukte vi et boa-halsbånd til 390kr, og en grå, liten, brodert veske til 199kr.


VI MENER: Her var vi (Henriette og Jasna) uenige. Jasna mener kjolen ikke er verdt prisen i det hele tatt - En veldig enkel kjole. Litt kjedelig, uten noen finesser eller detaljer. Henriette derimot, mener dette er den nest fineste kjolen. Så meningene er delte!


 

Det sjuende antrekket:
Dette antrekket er fra Voice Of Europe og består av et skjøt og en topp. Skjørtet er sølvgrått og er et ordentlig prinsesseskjørt. Det er stort og har mange lag med stoff under det øverste laget. Toppen er grå, angora med perlebroderi. Skjørtet koster 1399,50 kr og toppen koster 399,50 kr.

VI MENER: Veldig kult antrekk. Man føler seg som en prinsesse. Det er ikke så veldig fargesprakende, men innmari stilig. Men det er nok i dyreste laget for ungdommer.

 

Det åttende antrekket:
Dette antrekket er det nest siste vi vurderer og det er det nest dyreste. Antrekket består av en to-lags, rød kjole. Kjolen er lang, ettersittende, med synlige svarte sømmer. Kjolen kostet 1499 kr. Til denne kjolen brukte vi en svart bolero til 499 kr.

VI MENER: Dette antrekket er veeeeldig dyrt, og heller ikke så fint. Kjolen er grei nok, men absolutt ikke verdt pengene!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ÅRETS KJOLE!!


Det niende antrekket:

Den dyreste kjolen fant vi på Voice Of Europe. Dette var også kjolen vi mener er det fineste festantrekket blant de vi har prøvd. Kjolen er svart og lang med vidde i beina. Kjolen er en ordentlig ballkjole og kostet 1999 kr. Sammen med kjolen prøvde vi også et par svarte hansker til 99 kr og et halsbånd av fjær til 149 kr.


VI MENER: Dette antrekket vant fordi vi synes det var det fineste. Kjolen er enkel, samtidig som den er glamorøs. Kjolen, sammen med fjærhalsbåndet, blir litt mer spennende samtidig som det blir enda litt mer festaktig. Hele antrekket kom på 2247 kr, og dette er et antrekk som de færreste ungdommer kan unne seg. Men det er likevel lov å drømme…

 

Dette var en liten oversikt av hva som er å oppdrive i Hamar. Prisene varierer veldig, og et antrekk trenger ikke å være dyrt for å være fint. Gå litt rundt i byen, så finner du noe du liker. 
Bruk ekspeditrisene til hjelp. I alle butikker var ekspeditrisene utrolig hjelpsomme og hyggelige.
Men uansett: Ha en God Jul og et kjempegodt tusenårsskifte, i den nye festkjolen din. 

ForsideSkolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

Send oss gjerne kommentarer om skolens hjemmesider!