Åmot ungdomsskole!


 

Nytt album fra KoRn!

Issues - KoRns nye album!
Tidlig på nitti-tallet begynte det. I en liten by kalt Bakersfield i California. Det kunne høres sang, sekkepiper, gitarer og trommer. Etterhvert ble lyden sterkere, og i dag kan den betraktes som en av verdens beste medisin for ørene. Noen mener det motsatte. Men omtrent seks år senere er det vel ingen som kan si noe imot ordet «suksess»... Hvilket annet band kan vi snakke om enn KoRn?Av Hege Søberg
1999-12-10 15:09:00

KoRn
Det amerikanske bandet bestående av fem good -looking guys fra California har greid seg...bra. Jonathan Davis(vokal og sekkepipe), Fieldy(bass), David Silveria(trommer), James «Munky» Shaffer(gitar) og Brian «Head» Welch (gitar) har lagd fire album som stråler av deres musikalske intelligens.

Sangene deres har fått inspirasjon fra alt fra vanlig rock, hip-hop og rap til syttitallets «funk music». Dette gjør at fansen aldri blir lei, og de har en jevn strøm nye fans som venter på nye album.

KoRn har tidligere gitt ut bla. «KoRn», «Life Is Peachy» , og «Follow The Leader». Deres første album, «KoRn», har blitt beskrevet som et følelsesladd og imponerende album. Det solgte til «dobbel platinaplate».

I 1996 ga de ut sitt andre album, «Life Is Peachy», som ikke overraskende også solgte til «dobbel platina». I 1998 hadde KoRn det travelt. Samtidig som de spilte inn og ga ut sitt tredje album, hadde de en egen rockefestival. De var også opptatt med sitt eget plateselskap, og de jobbet med et internett-prosjekt kalt «KoRn T.V.»

«Follow The Leader» ble selvfølgelig en hit. Singelen «Got The Life» solgte til trippel platina, mens musikkvideoen til «Freak On A Leash» vant to priser på MTV Video Awards 1999. Dette resulterte i at gutta fra KoRn hadde gått fra å være anonyme til å bli kjempekjendiser. Og nå, i 1999, har de gitt ut sitt fjerde album, «Issues», til glede for alle fans der ute. Og dem er det mange av!

 


 

ForsideSkolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

Send oss gjerne kommentarer om skolens hjemmesider!