Åmot ungdomsskole!


 

Warlocks på Rockefeller!

Warlocks live!, fotograf: Randi Otterstad og Mari Haave Sveen

Tirsdag 27.desember ble det holdt konserter på Rockefeller i Oslo. Arrangementet gikk under navnet Access to par 1000 - og var et såkalt rusfritt arrangement. Blant artistene som opptrådte var Noora, Diaz, Andy, og ikke minst Warlocks! Vi bestemte oss for å dra til hovedstaden, først og fremst for å oppleve Warlocks!

 

Av Randi Otterstad og Mari Haave Sveen
1999-12-30 16:54:16

 

Vi visste ikke så mye om konserten, men det var vel heller ikke så mye vi måtte vite… ? Utenfor Rockefeller stod det masse folk – ungdommer i alle aldre. De fleste var nok litt eldre enn oss – nærmere de 20. Men det var også mange fra den litt yngre garde.

Køen beveget seg i sneglefart.. Innenfor døren ble alle kroppsvisitert, og alle sekker sjekket. Det var lov til å ta med seg kamera inn, men det viste seg vanskelig å ta bilder på grunn av mørket.

Noora imponerte
Dørene ble åpnet kl.19.00, men Warlocks kom ikke på scenen før kl.23.00. Før dette hadde vi masse dødtid, men tida ble fylt med masse rart. Det var forskjellige opptredener av Brakedance og lignende. Vi ble vel egentlig mest imponert av Noora - ei jente som var innmari flink til å synge. Hun var den eneste jenta også, og det var tydelig at flere enn oss var imponert over henne. Vi prøvde å få tak i henne til et lite intervju, men hun forsvant i folkemengden.

Alkoholfritt, men røykende publikum
Det var liv i publikum - overalt stod det folk som danset. Siden det var et rusfritt arrangement, åpent for alle, var det ikke tillatt med salg av alkohol. Det var heller ikke lov til å ha med seg noe inn. Alt drikke måtte nytes utenfor, men røyking var tillatt. Og det syntes - det lå sigarettsneiper overalt, men ikke et eneste askebeger var satt ut. Personalet var nok meget glade i å rydde! Mens vi venta på at Warlocks skulle spille, gikk vi ut for å spise på en liten kebabsjappe.

Warlocks på scenen!
Vi var tilbake til kl.23.00, men Warlocks var ikke å se. Noen folk på scenen begynte snart å kaste ut trøyer til publikum, og det var vill slåsskamp for å sikre seg en. Plutselig dukket en mann opp på scenen (fra et program på P3). Han introduserte Warlocks, og da var det i gang! Overalt danset folk og sang med. Vi var ikke så kjent med tekstene, men sang med da de rappa hit`n Taking Ova.

Lyden var utrolig høy, spesielt bassen! Da vi stod stille, kjent vi buksene våre blafre i takt med bassen fra høyttalerne.

Konserten var ikke av de lengste, og det varte ikke lenge før Warlocks var ferdig. Omkring midnatt stod vi i kø for å få hentet ut jakkene våre. Alt i alt var ikke konserten så veldig imponerende, men vi hadde det kjempegøy! Vi tok en Taxi hjem til leiligheten, og la oss nesten med en gang. Beina verket, og hodet dunket til langt ut på morgenkvisten!

 


 

ForsideSkolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

Send oss gjerne kommentarer om skolens hjemmesider!