Åmot ungdomsskole!


 

5 på gata om nyttårsaften!

Ordfører Per L. Gundersen om år 2000., fotograf: Annemieke, Tone og Thorbjørg

Hva skal egentlig folk på nyttårsaften? Skal de ha fyrverkeri? Er de egentlig redde for å miste strømmen 31. desember? Dette hadde vi lyst til å finne ut av, så vi tok en tur i vårt julefylte sentrum på Rena! Der møtte vi alle slags folk, til og med ordføreren. Les videre, og se hva han håper skjer i det nye årtusenet.

Av Tone Svendsberget., Annemieke van Oevelen og Thorbjørg Elisabeth Haagenrud 20-12-1999.

 

Disse spørsmålene stilte vi:

1) Hvordan skal du feire nyttårsaften?
2) Tror du strømmen går 31. desember?
3) Skal du ha fyrverkeri?
4) Tror du det blir noe annerledes i det nye århundre/tusen?

Margrete Olsen:
1) Jeg skal være hjemme med venner. 2) Nei, det tror jeg ikke. Jeg tror de har forberedt seg bra. 3) Nei, vi skal ikke ha fyrverkeri 4) Nei, jeg vet ikke. Tror ikke det blir noe annerledes.

Einar Haugerud:
1) Det blir en lett markering. 2) Nei, det tror jeg ikke, da må det være uvær i tilfelle. 3) Nei, sannsynligvis ikke. 4) Det blir vel som det har vært, teknologisk fremgang.

Edgar Moen:
1) Jeg skal være med masse kjentfolk på Norlandia Hotel. 3) Nei. 3) Fyrverkeri er inkludert i prisen. 4) I årtusenet burde det skje mye, det tror jeg.

Per L. Gundersen - Ordfører i Åmot kommune:
1) Jeg skal være sammen med kone, datter, svigersønn og barnebarn hjemme. 2) Nei! 3) Det blir vel litt fyrverkeri, så lenge barnebarna er på besøk. 4) Ja, jeg håper det blir en del forandring. Jeg håper det blir fred i hele verden, og at alle kan jobbe for fred. Jeg håper også at det blir slutt på all form for diskriminering. Det må også bli slutt på fattigdom.


Anne Thingstad (4 år):
1) Jeg skal være hjemme. 3) Pappa har noen.

 

 

 

 

 


 

ForsideSkolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

Send oss gjerne kommentarer om skolens hjemmesider!