Åmot ungdomsskole!


 

Skomoter - mange meninger..

Skomoten er i stadig forandringAlle har dem - alle må bruke dem. Nå om vinteren er det spesielt viktig at de er gode og varme. Men hva er det en helt vanlig ungdom legger vekt på når han/hun skal kjøpe sko? Er ungdommer fortsatt opptatt av at skoene er gode å gå i eller skal de bare se bra ut og ha det riktige merket?


Av Hege Søberg
1999-12-17 14:09:54

 

På vår lille rundtur i Oslo ble det klart at ikke alle har like meninger om alt. Hos jentene var det viktig at skoene så bra ut, at de var moderne, og at de var gode å ha på seg og de skulle være varme. Guttene satser mer på stil og merke, og tenker nok mindre på at dette faktisk skal være sko som det går an å ha på seg når det er ti kuldegrader ute.

De mest populære jenteskoene er Buffalo og Cat, noe som gutter også kan bruke. Men noen gutter er fast bestemte på at Buffalo-sko hører til på jenteføtter. Gutter bruker mye Adidas og andre joggesko, eller bare helt vanlige skatersko.

Men hvilke sko ville folk absolutt ikke gå med? Snowjoggs, kom det brått fra noen. Buffalo, kom det fra andre. Vel, vi må nok bare innse at alle har forskjellig smak, og det som ser grufullt ut for noen, kan se perfekt ut for andre. We have learned (som det så fint heter), at alt er lov, så lenge du selv liker det. Men vi har også lært at har du ikke de riktige skoene, så er du bare ute. Så neste gang du ser på sko - tenk mote. That's the future.

 


 

ForsideSkolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

Send oss gjerne kommentarer om skolens hjemmesider!