Åmot ungdomsskole!


 

Full fart i Trysilfjellet!

Trysilfjellet by night!, Hanne H. Olden


Forrige helg åpnet skianlegget i Trysilfjellet, og allerede nå, til tross for manglende snø, er det full fres. Det myldrer av folk både i bakkene og i «forretningsgaten» oppe i fjellet. Snøkanonene går hele døgnet, og disse har gjort det mulig å åpne to av bakkene. Til uka håper de på å få åpnet flere.


Av Hanne H. Olden
1999-12-07 12:17:06

Stort sett er både personalet og de besøkende veldig fornøyde, nå som bakkene endelig har åpnet. Både treningsgrupper, hyttefolk, tryslinger, dagsturister og andre turister har tatt veien til et av de få stedene i Norge hvor det er mulig å stå på ski nå.

Selv om det ikke har snødd mer her enn andre steder, har snøkanonene gjort det mulig å åpne to bakker. Disse har stått og gått hele døgnet de siste ukene. Personalet regner med at det kommer en del snø i løpet av denne uka, og de skal flytte snøkanonene litt mer rundt omkring for å snølegge flere av bakkene.To slitne alpinister!

Selv om mange venter på mer snø, er bakkene like fulle som de pleier å være ved påsketider. Både store og små har spent på seg skiene eller snowboardet, og de aller minste har tatt med seg mamma og et rumpeakebrett.

Også på «after ski»-puben er det allerede full fart, til tross for at klokka ikke er mer enn 16.00 på ettermiddagen.

Selv om føret ikke er helt på topp, mener de aller fleste at Trysilfjellet er veldig bra. Det gode føret kommer vel også når den ekte snøen kommer, ettersom kunstsnøen har lett for å bli litt isete.

 


 

ForsideSkolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

Send oss gjerne kommentarer om skolens hjemmesider!