13.12.2011   Samarbeid mellom skoler, Skolenettet og Avis i Skolen

Kronprinsparet snur og går tilbake til Ungdomsavisa

En rekke norske medier forsøkte å få noen ord med Kronprinsparet på vei til Nobelkonsert i Oslo Spektrum, men det var kun Ungdomsavisa som fikk en kommentar..

11.12.2011

Tekst:NobelredaksjonenFoto:Nobelredaksjonen

Kronprins Håkon og Mette Marit var fast bestemt på å gå rett inn i Oslo Spektrum, der Nobelkonserten finner sted, da de etter tilrop fra våre journalister i Ungdomsavisa snudde og ga et kort intervju om kveldens Nobelkonsert.

I god tid før medlemmer kongefamilien og vinnerne av Nobels fredspris ankom VIP inngangen foran Oslo Spektrum, hadde Ungdomsavisa reportere plassert seg strategisk ved inngangen med tanke på korte intervjuer med medlemmer av Nobelkomiteen, årets fredsprisvinnere og medlemmer av kongefamilien. Tilstede var blant NRK, TV2, VG og flere utlandske medier.

Etter tilrop kom Kronprinsparet raskt bort til oss. De skjønte umiddelbart at det var Ungdomsavisa som de har førstehånds kjennskap til etter besøket på Rena i midten av oktober. For Kronprinsparet er ikke musikken det viktigste temaet denne kvelden, men temaet for årets fredspris – kvinners rettigheter. Ingen andre medier fikk anledning til å intervjue Kronprinsparet.

Se situasjonen med Kronprinsparet :

 


| Se bilder fra kronprinsparets ankomst |