Åmot ungdomsskoles nettsider!

 

Hvem "vant" debatten?
Etter skoledebatten ble det foretatt en spørreundersøkelse blant alle elevene. Man vile vite hva de mente om hver av de fem partienes innsats under debatten. For å finne ut dette ga elevene hvert parti et plassiffer ut i fra innsatsen: 1 til det partiet de mente var best under debatten, 2 til partiet de mente var nest best, o.s.v. Resultatene viste at Høyre gjorde det beste inntrykket, mens Arbeiderpartiet gjorde det dårligst:

Parti Gjennomsnittlig plassiffer
Høyre 2,00
Sv 2,36
Sp 2,84
Frp 3,29
Ap 3,92


Tre om skoledebatten:

AndreasAndreas Walmsnæss, 8B:

Jeg synes det er interessant å høre på hva de har å si, og diskusjonen om skytefeltet og kulturhuset interesserte meg mest . Jeg er ikke helt sikker på hva jeg skal velge, men denne debatten har gjort meg sikrere. Jeg synes at politikerne behandler ungdommen bra og at de hører på oss.Hilde
Hilde Fjellstad, 9A

Jeg synes at det høres ut som om de lyver alle sammen. De skylder på hverandre. Jeg vet ikke hva jeg skal stemme, men debatten har hjulpet. Jeg skal i allfall ikke stemme Frp.

 


Monica
Monica Gundersen, 10B

Debatten er interessant, men de er ikke konkrete og skifter mening veldig fort. Hvor masse penger de bevilger til skolene og ungdom er det jeg har bitt meg merke i. Jeg er sikker på hva jeg skal stemme og jeg har blitt litt sikrere.

 

 


Skoledebatten:

Hva ble sagt?

Hva skjedde?
Se bildene

ÅUS valg 99':
Se resultatene


 

ForsideSkolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

Send oss gjerne kommentarer om skolens hjemmesider!