Åmot ungdomsskoles nettsider!

9B Mavericks er årets skolemestere i innebandy! I en tøff finale mot Ungdomsgruppa Yankees endte det hele med 3-2 til Mavericks, som dermed stakk av gårde med den gjeve tittelen. I superfinalen mot Teacher Kings måtte de imidlertid se seg slått..

9B Mavericks slipper jubelen løs etter finaleseier..

Årets innebandyturnering har foregått over en 14 dagers periode, med innledende kamper i kroppsøvingstimene. Av 12 lag kvalifiserte 4 seg til finalespill i Rena Leir, hvor det ble flere tette og jevne kamper..

Tribunene var fylt opp av hele skolen. Både lærere og elever var på plass, som sammen med speakertjeneste og musikk, bidro til at stemningen i hallen til tider var meget høy og entusiastisk. Som dommer i alle kampene stilte for øvrig Petter Berget fra 9A. En oppgave han greide utmerket.

Enkelte spillere hadde egne fans på tribunen..

Petter var myndig dommer.

I semifinalene møttes først Ungdomsgruppa Yankees og 8B Sharks. Laget fra 8.klasse kjempet godt, men bare et par minutter før slutt, sikret Yankees seg finaleplass ved å score det avgjørende 3-2 målet.

I den andre semifinalen møttes 9B Mavericks 10A Blue Jackets. Her ble det nok ikke fullt så jevnt.. Mavericks kontrollerte det meste av kampen, og kunne til slutt gå av banen med en komfortabel 3-0 seier.

Dermed var lagene for bronsefinale og finale klare. Først gjorde 8B Sharks og 10A Blue Jackets opp om tredjeplassen. Det ble jevnt, men det var Blue Jackets som til slutt stakk av gårde med bronseplassen.

10A Blue Jackets og 8B Sharks spilte om tredjeplassen.

Så var det finale.. Ungdomsgruppa Yankees og 9B Mavericks skulle gjøre opp seg i mellom om gullet. Det ble en utrolig jevn og spennende kamp, der ingen ting var avgjort før sluttsignalet gikk.

Yankees prøver seg, men Magnus i buret redder..

Yankees snudde 0-2 til 2-2, men bare noen få minutter før slutt kom det som skulle bli seiersmålet. 3-2 til…9B Mavericks! Begge lag kjempet intenst, men det ble altså ikke flere mål og laget fra 9B kunne til slutt heve armene og juble for tittelen ”Årets innebandymestere”!

Vinnerne av bandyturnering 2004 - 9B Mavericks
NB! Klikk på bildet for større utgave.

På vinnerlaget spilte (se bildet over); bak fra venstre: Kent Håvard Hildrum, Vegard Snerten og Olav Adrian Larsen. Foran fra venstre: Trine Sletten, Magnus Krane og Ella Marita Karlsen. Ekstra imponerende var det at laget spilte hele turneringen uten innbyttere. Det tar på å spille tre kamper samme dag, uten å få hvile.

Ungdomsgruppa Yankees tok andreplassen.

Ikke bare ble det tre kamper på vinnerlaget – men fire, for snart stod et uthvilt Teacher Kings klare på motsatt banehalvdel, klare for å hevne fjorårets superfinale-tap.

Kampen åpnet svært godt for Mavericks, som snart var oppe i en 3-0 ledelse. Ved pause var stillingen 3-1. Men så virket det som kreftene tok slutt for elevene, for i løpet av noen sekunder i andre omgang utliknet Teacher Kings til 3-3. Og da sluttsignalet gikk hadde lærerne puttet på ytterligere tre ganger, slik at Kings til slutt vant 6-3. Geir scoret alle de seks målene til lærerne!

Teacher Kings gjenerobret bandytronen etter seier mot elevene i superfinalen.

Gratulerer med flott innsats alle sammen!!