Åmot ungdomsskoles nettsider!

 

Møte i FAU 18.mars, 2002

Til stede: Mette K. Walmsnæss, Jorunn Grøseth, Bjørn Arne Nergård, Anita Melvold Hansen, Solveig Treider, Siri Sævarang, Per Skaare.

Aud Julusbakken, hadde meldt forfall.

Sak 70.01 Høringsuttalelse om forandring av skolekrets – Osen

FAU stiller seg bak uttalelsen som er gitt av Åmot kommunale Foreldreutvalg ÅKF. Uttalelsen ble muntlig gjengitt av Per Skaare på møtet og ble mailet til alle deltagerne samme kveld. Hvis ingen hadde innsigelser på uttalelsen ville Mette sørge for at denne ble overlevert kommunen neste dag.

Sak 71.01 Rapport fra elevinspektørene – en miljøundersøkelse på nettet

Denne saken utsettes til neste møte hvor den vil bli orientert om fra skolen.

Sak 72.01 Automatregnskap for kantina

FAU drøftet drift av drikkeautomaten ved skolen. FAU er fortsatt innstilt på å støtte driften av automaten ut i fra et framlagt budsjett. FAU ber videre om at skolen tilrettelegger forholdene slik at drikkeautomaten kan bli en miljøfaktor på skolen. Dette forutsetter en bedre tilgjengelighet enn det automaten har i dag.

FAU mener det er viktig at det er elevene selv som har ansvaret for automatdriften, og vil overfor skolen forslå at den kan driftes som en elevbedrift . Et eget regnskap  bør da kunne framlegges av elevansvarlige overfor FAU.  FAU er ikke fornøyd med regnskapet som ble framlagt til dette møte ut i fra prinsippene for ”god og ryddig regnskapsførsel”

Sak 73.01 Birkebeinerrennet i rute ??

Ut i fra orienteringen som ble gitt på møtet er de oppgaver klassene har påtatt seg vedr. rennet fullt ut i rute. Det satses på salg av 400 matbilletter.  Som tidligere nevnt ønsker FAU at pengene fra Lions skal overføres FAU for videre utdeling. Dette for å få fortgang i overføringen av disse midlene. Lions vil bli kontaktet vedr. dette.

Sak 74.01 Plassering av leirskole i fremtiden

FAU har ønske om at skolen igjen prøver å få til avtale med Bjørnesund. Hvis dette viser seg vanskelig mener FAU at vestlandskysten bør være et godt alternativ for beliggenhet på leirskolen. FAU ønsker at skolen har et fast leirskolested i framtiden framfor stadig nye plasser..

Sak 75.01 Referat fra ÅKF

Per Skaare refererte fra møte i ÅKF hvor han i tillegg til Åse Kari Larsen møtte fra FAU. I tillegg til flytting av kretsgrenser ble ny leder for ÅKF diskutert. Mette Walmsnæss stiller som kandidat til dette værvet.

Sak 76.01 Diverse

Revidering av FAU’s regnskap. Per Søberg i tillegg til 2 representanter i FAU vil revidere regnskapet.

FAU har tidligere besluttet å avsette midler slik at elever som ikke har råd til å delta på skoleutflukter kan få bistand. FAU vil framover avsette 10.000 kr til dette formålet. Det er skolen ved ledelsen som beslutter bruken av disse pengene. FAU sin rolle vil være å tydeliggjøre hvilke kriterier som skal legges til grunn for bruken. Foreløpig er det ikke andre kriterier enn at vedkommende uten hjelp av disse midlene ikke ville fått anledning til å delta på utflukten. FAU vil etter hvert som midler søkes diskutere med skolen på et prinsipielt grunnlag om hva som skal legges til grunn for bruken av disse midlene.

Neste møte er 2 mai kl 17.00

 

 

Forside Skolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

 Send gjerne kommentarer om skolens hjemmesider! 
post@amot.gs.hm.no