"Veikrysset"
Rapport fra Animasjonsprosjekt.

Det første vi gjorde var å planlegge hvordan animasjonen skulle være, inspirasjonen fikk vi fra denne ”tegneserien”:
 http://www.phwonline.com/index.php?p=12&s=4&c=181

Vi begynte med å planlegge hvordan vi skulle filme, vinkler osv. Vi kom frem til at vi bare skulle ha en vinkel, men heller dreie på kameraet.
Deretter begynte vi å snakke om hvordan figurene skulle være og hva de skulle være laget av. Vi var innom lego figurer, men det ble til slutt at vi lagde av plastelina. Vi måtte jo og ha kulisser til animasjonen, det ble laget av en pappeske som vi ”innredet” til å se ut som landskap. Vi hadde og med noen legotrær.
Det tok litt tid før vi fikk tatt alle bildene, på grunn av at den var ganske lang, så måtte vi ha to timer på å gjennomføre alt i ett. Og det var en selvfølge at vi måtte ta bildene i samme time for å unngå forskjeller og forstyrrelser. Før vi tok bildene som er brukt i animasjonen prøvde vi oss litt frem først. I det endelige resultatet er det 110 bilder med.
Så kom tiden for å legge bildene over på data. Det tok en stund før vi fikk begynt med å redigere bildene, grunnet at Helge Olav var borte. Simen sto for det meste av redigering og sammensetting til en animasjon, da han er best på dette. Sondre var dessuten borte. Først forminsket vi alle bildene i MS Paint, noe som tok en stund. Da dette var gjort, la vi inn bildene i Easy Gif Animator og satte sammen bildene til det ferdige produktet, det var Simen som stod for dette også. 
Vi er svær fornøyd med animasjonen vår. Vi har både unngått hakking og forstyrrelser. Den er og passe lang(vi tok jo ganske mange bilder), og det er god flyt i filmen. Kulissene syns vi og passer bra og er godt laget, det samme med figurene. Altså: Vierveldig godt fornøyde!

Robert, Simen og Sondre