Logo

Birkebeinerrennet 1999

 

 

 

 

 

 

Birkebeinerrennet som prosjekt
Dette nettstedet om Birkebeinerrennet 1999 er laget av elever fra Åmot ungdomsskole. Det hele er delt inn  i 4 hovedemner som det vil gå fram av menyen.

Elevene i 8A og 8B har hatt Birkebeinerrennet som prosjekt. Elever i disse to klassene har skrevet om historien, folk i fokus og om fakta om rennet. De har også scannet inn mange historiske bilder og bilder fra fjorårets renn. Selve renndagen og dagen før hadde et eget redaksjonsteam, bestående av elever fra 9.og10.klasse, ansvaret for å lage ferske reportasjer, intervjuer, lydopptak, m.m.

Birkebeinerrennet "live"
I forbindelse med årets Internet Fiesta dekkes rennet "live" i samarbeid med Radio Åmot. Tider og resultater blir kontinuerlig oppdatert og flere reportasjeteam er i aksjon både fredag før rennet og på selve renndagen. Nytt stoff  blir lagt ut på Internett fortløpende. Elever fra mange klasser og klassetrinn deltar. Elevene har  sin egen avisredaksjon med redaktør, jounalister, fotografer osv.

Internett på tvers av generasjonene
Internett gir muligheter til å samle folk fra forskjellige årstrinn og generasjoner på nye måter. Dette har vi forsøkt å gjøre under vår deltakelse i Internett Fiesta, og vi forsøker å vise barn, ungdom, voksne, besteforeldre, pensjonister og årets birkebeinere hva Internett kan brukes til. Full bakgrunnsinformasjon.

Sponset avK-Bank - Tusen takk!- BANK

Sparebanken Hedmark - Tusen takk!    Nycomed - Tusen takk!  Interaktive presentasjoner AS - Tusen takk!

 

Toppen
Skriv til oss - gi uttrykk for hva du mener!
amot@online.no
Copyright ©Åmot ungdomsskole
online.no