Oppdatert 13.09.06 |
Deset oppvekstsenterVi lager skoleball |
|
|
Elevene i 5.klasse hadde laget forretten, som besto av kanapeer med forskjellig pålegg. Det ble noen riktig flotte små brødskiver som alle elevene syntes det var morsomt å få servert. 5.klasse hadde også i oppgave å planlegge aktivitetene og lekene etter mat.
Hovedretten under ballet var gryterett med ris og grønnsaker. Elevene i 6. og 7.klasse fikk i oppgave å lage denne maten. Kjøtt ble renskaret, skjært i terninger og brunet. Sammen med løk og paprika ble så dette kokt til det ble mørt og fint. Mens dette kokte ferdig hadde de samme elevene i oppgave å dekke bord og pynte kafeteriaen til fest.
Til dessert ble det lager deilig fruktsalat. Dette var det elevene i 1.-4. klasse som sto for. Det ble kuttet opp epler, appelsiner, pærer, druer og bananer. Til slutt ble alt sammen blandet med rosiner. Desserten skal serveres sammen med vaniljesaus.
|
|