ungdomsavisa
Musikk

TEKSTVERSJON
Nyheter
Sport
Musikk
Film
Data
Skole
Arkiv
REDAKSJON

Søk i arkivet:

Yrke og utdanning

Stjerner i fleng

Catherine Zeta Jones, fotograf: Nobel-redaksjonen

Interessen var stor på pressekonferansen i anledning den stjernespekkede fredspriskonserten. Som selvskrevet midtpunkt ankom ekteparet Cathrine Zeta-Jones og Michael Douglas. I tillegg ankom også gruppa "The Cardigans ", artisten Rosanne Cash og det berømte tenåringsidolet Craig David.

Av Nobel-redaksjonen
2003-12-12 11:09:32

Som ventet ble de fleste spørsmålene stilt til superparet Zeta-Jones/Douglas. Det ble en litt skjev start, med et par ufokuserte spørsmål om ekteparets privatliv og deres morgenvaner.

Catherine Zeta Jones og Michael Douglas er kveldens konferansierer
Catherine Zeta Jones og Michael Douglas er kveldens konferansierer.

Vi kom tilbake til fokus med Ungdomsavisa sitt spørsmål til Michael Douglas. "Hvordan kan barn og ungdom fra Norge og fra andre rike land gjøre for å forbedre forholdene i land som Iran? Spørsmålet ble litt misforstått av Douglas og han fortalte da om sitt bidrag til å skape fred i verden: Jeg syns FN gjør et fantastisk arbeid, og jeg støtter både FN og UNICEF.

Vi fra Ungdomsavisa syns det er kjempefint at også kjendiser tar seg tid til å gi sitt bidrag til verden. Rosanne Cash gav også et veldig utfyllende svar på det vi faktisk spurte om: Shirin Ebadi nevnte faktisk det i talen sin ved utedelingen i går, hvor støtten bør komme fra. Den bør komme fra innsiden av landet og ikke bli tvingt på fra utsiden. Da får det mye større innvirkning på landet. Det har jo skjedd at et land i krig har fått et sosialprogram innført eller tvunget på fra et annet land igjen. Og det har ofte en litt skjult side som kan ha en negativ innvirkning på landet, så jeg er enig med Ebadi om at støtten må komme fra innsiden av landet.

Streaming video
For å se streaming videoopptak må du ha Windows Media Player, som kan lastes ned her!

Se Ungdomsavisas spørsmål på pressekonferansen:
- For modem (58 kbps)
- For ADSL/dobbel ISDN (109 kbps)
- For Bredbånd (548 kbps)

Roseanne Cash og Robert Plant
Roseanne Cash og Robert Plant.

Vi er sikre på at det vil bli sendt ut et budskap om fred, det har hvert fall gruppa The Cardigans tenkt til å prøve på. De skal synge to sanger på scenen i Spektrum. "Den ene sangen vi skal synge heter "communication", og den tror jeg er perfekt til denne anledningen. Nå kan vi få fram meningen i sangen bedre", forteller den henrykte vokalisten i det svenke bandet, Nina Persson.

The Cardigans
The Cardigans.

Det blir nok førsteklasses underholdning i Oslo Spektrum i kveld, med et budskap om fred og fellesskap.

Craig David var på plass
Craig David var på plass.


Tips noen om denne saken (bruk e-postadresse i begge feltene)
Til: Fra:

Har du meninger om denne saken er du velkommen til å skrive et leserinnlegg.