Sporten på nett
 Sporten på nett
Oppdatert onsdag. 14. mars 2001 klokka 01:19
 

1. Stolrens med skibrenner
2. Skal ordne øknomien i Grue-fotballen
3. Kutter ut høydehus - satser på høydeopphold
4. Sundet tapte
5. I sponsorkonflikt med skiforbundet
6. Storhamar knuser alle
7. Ingen VC for Jimmy Vika
8. - Har lært av rundkastene på Finnskogen
9. - Målet er å få til to skihopp
10. Hedmark med to 7. plasser i kretslags-NM
Bløtkake, cola og blomster fra Birken


TAKK FOR HJELPA: Elevene ved Åmot Ungdomsskole fikk kake og brus som takk for at de reddet data-feilen til Birkebeiner-rennet. (Foto: Freddie Øvergaard).
De åpnet dagen med sjokoladekake, blomster og ros. Dataelevene ved Ungdomsskolen på Rena fikk dermed en annerledes start på skoledagen som takk for at de avdekket en feil på Birkebeinerrennets nettside.

Freddie Øvergaard
62 43 25 56


Tone Lien fra Birkebeinerrennet er en populær kvinne blant ungdomsskoleelevene. Ikke nok med at hun hadde med seg kake og drikke; hun roste også elevene for deres årvåkenhet.
- Vi setter veldig stor pris på hva dere har gjort for oss. De gale folkene kunne gjort veldig mye galt på kort tid. Godt å vite at vi har noen av de fremste ungdommene i landet til å passe på oss, sa Tone Lien.
Stolte ungdommer koste seg, og de hadde arbeidslista klar for dagen. Redaksjonsmøtet var kommet fram til mye godt stoff.
- Medaiaomtalen den siste tiden har virkelig gitt oss et skikkelig løft. Det var stort at avisene fulgte opp nyheten vår, og vi ble sitert i NRK. Ikke noe rart i at elevene tenner litt ekstra akkurat nå, forteller ansvarlig lærer Geir Hjermstad.
Gjennom de siste sju årene har datamiljøet ved Ungdomsskolen jobbet med Birkebeinerrennet. I løpet av de siste årene har dette arbeidet tatt helt av:
- I helgen hadde vi ca 300 treff på siden vår og derfor er det viktig at vi har noe å tilby. På det meste er vi 20 som jobber med opplegget og enkelte av elvene er svært dyktige. Nå kan vi også tilby supre lydopptak med Erling Jevne. Vi er nødt til å være skjerpet ettersom vi har fått en rival i nettbirken. Det foretaket har fire heltids-journalister som vi konkurrerer mot, og sjefen er den kjente orienteringsverdensmesteren Petter Thoresen, forteller Geir Hjermstad.

Sist endret: 14. Mars 2001 00:29
  Tips noen om denne saken
  Melding:


  Ditt navn:
  Din e-post adresse: 
  Til e-post adresse:


  Østlendingen: Ansvarlig redaktør: Osvald Magnussen, Epost: redaksjonen@ostlendingen.no, Telefon 62 43 24 00
  Hamar Dagblad: Ansvarlig redaktør: Kåre Østlie, Epost: redaksjonen@hamar-dagblad.no, Telefon 62 54 31 40
  Ringsaker Blad: Ansvarlig redaktør: John Arne Holmlund, Epost: redaksjonen.ringsakerblad@ostlendingen.no
  Internettansvarlig: Tore Fjeld - Det må ikke kopieres stoff eller bilder fra denne siden uten spesiell avtale.