7B
Rena
Musikk
Sport
Data
Meninger
Fritid
Forside
Historien til Internet

Hvem har vel ikke hørt om "Information highway"? Ett nett med milliarder av forskjellige "tråder" -Internet. I dag ligger det utenkelige mengder informasjon der og noen forskere mener at det kommer til å bryte sammen på grunn av at det blir stadig flere og flere som bruker det.

Bill Gates ønske om at alle hjem skulle ha en datamaskin er nesten oppfylt og Internet vil nok også ende opp i alle hjem på en eller annen måte, enten det er gjennom luft eller kabel. På Internet kan du hente inn alt fra data spill med koder til hvordan du lager eplekake. Problemet er at det finnes så mye informasjon om en ting slik at det kan ta dager å bla gjennom alt.

Forskere mener at det er over 20 millioner mennesker ute på nettet hver dag, noe som gjør at det går veldig tregt. Derfor prøver man å lage et trafikk system så det blir mer orden. Utviklingen skjer veldig fort, i går var det telefon linjer, i dag fiberoptikk(ISDN). I morgen kanskje satellitter, det er vanskelig å fortsette til i overmorgen. Kanskje kan vi gå inn i nettet ved hjelp av en hjelm som du setter på hodet slik at du kan tenke deg fram til dit du skal.

Akkurat nå er det mulig at det sitter en fyr et sted i verden med løsningen på dagens problemer og akkurat nå er det mulig at en labb har funnet ut hvor veien går videre etter Internet.

Hvem vet.

 
 
[7B | Rena | Musikk | Sport | Data Meninger | Fritid | Forside]
 
Copyright ©7B avisa
Skriv til oss og gi uttrykk for hva du mener om avisa.