7B
Rena
Musikk
Sport
Data
Meninger
Fritid
Forside
ØSTHAGEN RIDESENTER

Et par kilometer fra Rena ligger Østhagen ridesenter. Østhagen ridesenter drives av Monica Velten.

Monica er 33år, hun har drevet med hester siden hun var 7 år. Hun fikk sin første hest da hun var 20 år, men hun har ridd på hester i mange år før det. Yndligshesterasen hennes er welsh og hannoveraner.Yndlingshesten hennes er Mirabella, en hannoveraner på 4 år.

Hun har drevet Østhagen ridesenter i 4 år til sommeren. På stallen er det 4 hester og 11 ponnier. Hun har også andre dyr som hunder, høner, perserkatter, marsvin og fugler. Det morsomste Monica har gjort med hest, er å snørekjøre.

Monica driver med tur-ridning, og det skal snart bli dressur ridning. Man kan komme å ri, selv om man ikke rir der til vanlig eller bor på Rena. Du trenger heller ikke kunne ri.

Det koster 55 kr i timen. Hvis du kan ri, kan du ri på lange turer i skogen. Men hvis du ikke føler deg helt trygg, kan du ta en tur på banen. Du trenger ikke noe utstyr eller erfaring for å komme å ri.

Om sommeren driver Monica ridning i fjellet. Da rir man opp til setra den ene dagen, på lang tur den andre dagen og hjem den siste dagen. Man bor på en koselig seter langt oppe på fjellet. Om kvelden spiser man god mat og man kan spille kort, lese en bok, gå en tur eller bade.

Tørk støvet av bilen og ta deg en tur til Østhagen ridesenter!

 
 
[7B | Rena | Musikk | Sport | Data Meninger | Fritid | Forside]
 
Copyright ©7B avisa
Skriv til oss og gi uttrykk for hva du mener om avisa.