7B
Rena
Musikk
Sport
Data
Meninger
Fritid
Forside
"De vanlige"
Lærerne legger aldri merke til de som "liksom" er stille. De snakker, sender lapper og driver med andre ting, bare at lærerne legger merke til "de vanlige". Det jeg prøver å si er at lærerne burde legge merke til ande enn bare "de vanlige".

Hilsen irritert elev

Skolebussen og betaling
Jeg synes det er helt idiotisk at hvis vi mister skolekortet til bussen må vi kjøpe ett nytt til 50 kroner! Vi har jo rett til å få gratis skoleskyss! Og en ting til: De som bor akkurat på grensen fra 3 km får ikke gratis skolebuss, bare under en viss alder. Jeg synes at de også burde få gratis skoleskyss.!

Alpinbakke og friminutt
Det skulle vært en større alpinbakke eller lengere og nye heiser, for du må sitte på heisene i 10 minutter. Når du skal ned, så tar det bare 2 minutter.

Jeg synes også at vi kan være inne i friminuttene, for det er kaldt å gå ut om vinteren. På sommeren er det fint å gå ut.

Hege

Ungdom på Rena
Ungdommen på Rena har ikke akkurat mest å gjøre, men vi har; håndball, fotball og klubben. På klubben kunne det vært mer å gjøre. Det er jo nesten like morsomt å sitte hjemme. Det som skjer på Rena er at når det er så lite aktiviteter som det er, samler alle seg på Rena torv eller på kafeen Shanghai som blant de fleste voksne ikke er så populær.

Ser vi på forholdene på skolen, så er det ganske bra. Men vi skulle fått lov til å være inne i friminuttene. Vi skulle kanskje hatt et åpent klasserom.

Ida

 
 
[7B | Rena | Musikk | Sport | Data Meninger | Fritid | Forside]
 
Copyright ©7B avisa
Skriv til oss og gi uttrykk for hva du mener om avisa.