7B
Rena
Musikk
Sport
Data
Meninger
Fritid
Forside
RALLYBANE
Jeg mener og har et sterkt ønske om at kommunen burde lage en rallybane som var åpen for alle slik at det gikk an og ta et spinn uten og bli vinket inn.

ANONYM Emil

Friminutter
Jeg synes at vi kan få gå hvor vi vil i matfri sånn som før. Da slipper jo lærerne og jakte på de som går på butikken, for folk går jo dit uansett. Forskjellen er bare at vi blir skrevet opp hvis vi blir tatt. Folk gir blaffen i reglene allikevel, så hvorfor ikke bare la oss få lov og bli ferdige med det, da er det ikke sikkert at det er så morsomt å gå på butikken heller, når det er lov. For det er jo det å bryte reglene som er så gøy!

TONE

Seks åringer på skolen.
Vi er to jenter på femten år, som synes det er litt for tidlig at seks åringer skal begynne på skolen. Det er jo mange som ikke er skolemodne engang når de er syv. Hva er vitsen? Dere ødelegger bare barndommen deres. Ungene burde heller fått være i fritidshjem/ barnehage så de fikk leke med hverandre isteden for å sitte på skolebenken lenge før tiden. De kommer jo til å gå lei før femteklasse. Hvorfor må ungene dette?

Janne og Aina.

Bujar.
Jeg vil skrive om en sak som jeg overhodet ikke liker. Nemlig at noen kan drepe små barn, f. eks. Bujar i Hamar som ble drept. Han var jo bare tolv år gammel. At noen kan gjøre slik nei, det skjønner jeg ikke. De som dreper folk har rett og slett ikke et hjerte.

Anonym.

Livssyn
Jeg er en jente på 14 år som har livssyn . Jeg synes det er veldig dumt at faget går ut av skolen. Stortinget har vedtatt å innføre et nytt fag, kristendomskunnskap med religions og livssynsorientering ( KRL). Stortinget sier at man kan bli fritatt fra bønn og salmesang. Men hvis det ikke er et rent kristendomsfag, hvorfor skal det da være med bønn og salmesang i faget?

Jeg for min del synes det skal være som det er .

HUMANETIKER SOM VERKEN VIL SYNGE ELLER BE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

For lang vei
Det er for dumt at de som bor noen få km fra Åmot grensa, (nå tenker jeg på Steinvik), må dra helt til Koppang for å på ungdomsskole. Til Koppang er det 6 mil og det tar nesten en time å kjøre med buss, mens det til Åmot ungdomsskole er ca. 12 km og det tar 10-15 min. å kjøre. Og for eldre som er på gamlehjem må familien og venner som skal på besøk, dra til Koppang i stedet for og bruke 10-15 min til gamlehjemmet på Rena. Så jeg er for forslaget om at Steinvik skal bli tilhørende Åmot. For de som er imot forslaget foreslår jeg at de burde tenke på ungdomskoleelevene som må dra helt til Koppang.

hilsen anonym

 
 
[7B | Rena | Musikk | Sport | Data Meninger | Fritid | Forside]
 
Copyright ©7B avisa
Skriv til oss og gi uttrykk for hva du mener om avisa.