7B
Rena
Musikk
Sport
Data
Meninger
Fritid
Forside
Sorknes golf

Sorknes golf er en 18 hulls golf bane som ligger på Hovdemoen ca 3 kilometer nord for Rena. Vi har intervjuet den daglige lederen i Sorknes golf Thomas Meinich. Han begynte allerede å forberede golfbanen i 1989 sammen med kommunen. Golfbanen ble ferdig til bruk i 1992.Den ble stiftet i 1990.

Det er stor aktivitet på Sorknes golf om sommeren, spesielt i helgene. Om sommeren er det ca. 100 spillere som hver dag kommer for å spille på banene deres eller gå et weekend kurs. Har du med barn som ikke spiller golf, kan de enten gå på juniorkurs eller dra å bade, fiske o.s.v. Vi har også noen jenter som kan være barnevakt hvis det trengs. De kan også spille på korthulls banen, der kan du spille selv om du aldri har spilt golf før.

For de som er turister og kommer langveis fra, er det mulig heter for å leie hytter. Norlandia Østerdalen hotell ligger også like ved golf banen så der er det også muligheter for kost og losji. Vi holder også teorikurs om sommeren. Det er også gratis juniorkurs om våren for de som vil lære å spille golf. Vi holder ca. 4 store konkurranser i året. Vi har holdt NM for damelag. Det var en stor begivenhet for Sorknes golf. Vi har alt begynt å planlegge NM for juniorer som skal holdes til sommeren. Vi har hvert år en årlig konkurranse for proffer. Der er også Thomas Nilsen, Norges beste golf spiller med. Instruktøren vår er proff i England.

Mange folk tror at golf er en sosse sport, men det er det ikke. Golf kommer faktisk på lik linje som alpin. Forskjellige folk spiller golf. I Sverige er det faktisk en folkesport.

Juniorer er det lite av. De som har begynt har fortsatt. Du trenger ikke slite deg ut. Om sommeren har vi en juniorleir med mange aktiviteter. Dit kommer det ungdommer fra forskjellige golfklubber i hele Norge.

Thomas er daglig leder av selskapet SORKNES GOLF AS. Han er også med eier i ELVERUM GOLF KLUBB og ØSTERDALEN ALPIN SENTER.

Vi ønsker flere juniorer i framtida og oppfordrer dere til å komme og spille på SORKNES GOLF.

 
 
[7B | Rena | Musikk | Sport | Data Meninger | Fritid | Forside]
 
Copyright ©7B avisa
Skriv til oss og gi uttrykk for hva du mener om avisa.