ungdomsavisa
Musikk

TEKSTVERSJON
Nyheter
Sport
Musikk
Film
Data
Skole
Leserinnlegg
Arkiv
REDAKSJON

Søk i arkivet:

Yrke og utdanning

Åge stiller opp for de svakeste

Age spilte for Frelsesarmeen, fotograf: Nobel-redaksjonen

Åge Aleksandersen spilte så det gnistret i kulda på Egertorget. Dagbladet er arrangør og inntektene går til Frelsesarmeen. Og vi var så klart til stede.

Av Nobel-redaksjonen
2001-12-12 11:36:10

Streaming video
Reportasjen inneholder en del lenker til streaming videoopptak. For å se disse må du ha Windows Media Player, som kan lastes ned her!

Åge - Norges svar på Supermann
Åge er jo tøffere enn toget! Han spilte blant annet Mykje lys og mykje varme til inntekt for Frelsearmeen. Mange folk hadde møtt opp for å se sin store helt og de som hadde møtt opp var også villige til å gi penger til de som trenger det. Som takk for at han stilte opp, fikk han en bok som het Kraft. Den kan man også gå og kjøpe i nærbutikkene, og dermed støtter du mennesker i nød.

Årets store julegave.
Årets største julegave til Frelsearmeen var en sang som Åge hadde lagd selv, den heter Fra hjerte til hjerte - en nydelig sang som kom fra hjertet til Åge. Den handler om fred og kjærlighet. Sangen er et nydelig forsøk på å få litt fred i verden. Men går det? Fred i verden. Det får vi bare vente å se.

Fredsprisen
Supermann Aleksandersen mener at fredsprisen spiller en stor rolle for fred i verden. Årets vinner er en verdig vinner som kan lage fred i verden - en absolutt verdig vinner. Fredsprisen betyr noe spesielt for Åge. Han tror Fredsprisen kan bidra til å skape fred i verden.

Julen julen julen den er her
Til oss sier Åge at at han skal sin siste konsert før jul den 12., og han er selvfølgelig hjemme på juleaften. Åge ønsker seg så masse til jul at han ikke klarte å velge mellom alt sammen.

Best med livet
Åge syns at det som er best med å ”levva livet” er å ha noen rundt deg som er glad i deg, og at du har noen å være glad i. Det vil si at det er veldig viktig å ha kjærlighet rundt seg.

Intervju med Åge
-Intervju med Åge Aleksandersen (Modem - ISDN 28.8 - 100 kbs)
-Intervju med Åge Aleksandersen (ISDN - ADSL 100-768 kbs)

Åge spilte "Rio De Janeiro"
-"Rio De Janeiro (Modem - ISDN 28.8 - 100 kbs)
-"Rio De Janeiro"(ISDN - ADSL 100 - 768 kbs)


Tips noen om denne saken (bruk e-postadresse i begge feltene)
Til: Fra:

Har du meninger om denne saken er du velkommen til å skrive et leserinnlegg.