ungdomsavisa
Musikk

TEKSTVERSJON
Nyheter
Sport
Musikk
Film
Data
Skole
Leserinnlegg
Arkiv
REDAKSJON

Søk i arkivet:

Yrke og utdanning

Anne Grete Preus spilte for Frelsesarmeen

Anne Grete Preus, fotograf: Nobel-redalsjonen

Fredag 7/12 arrangerte Frelsesarmeen i samarbeid med Dagbladet konsert på Egertorget i Oslo. I bitende kule spilte Anne Grete Preus med band en rekke av hennes mest kjente slagere.

Av Nobel-redaksjonen
2001-12-07 21:06:48

Streaming video Reportasjen inneholder en del lenker til streaming videoopptak. For å se disse må du ha Windows Media Player, som kan lastes ned her!

Frelsesarmeen arrangerer hvert år flere konserter, der kjente norske artister stiller gratis opp for å skaffe penger til organisasjonen. Inntekten fra konsertene går til folk som ikke har noe sted å gå til og ikke har så masse penger at de klarer å betale for et sted å bo. I prinsippet blir konsertene holdt gratis, men tilskuerne gir gjerne noen slanter til Frelsesarmeen for å støtte en god sak, og for å få høre på mye fin musikk.

Opptak fra Anne Grete Preus.
- For modem (28.8 - 100 kbps)
- For ISDN og bredbånd (100 - 768 kbps)

Anne Grete Preus er en av de mest kjente norske artistene som synger på norsk. Under hennes mini-konsert på Egertorget var det rundt 200 tilhørere som holdt varmen ved å klappe og trampe takten til hennes varme stemme.

Mellom hver sang snakket Anne Grete Preus varmt om Frelsesarmeen og forklarte blant annet at det var den eneste armeen hun helt og holdent støttet.

Preus fremførte kjente sanger som "Sorte hull", "Forskjellig" og "Hjertets lys". Og det var nok mange som koste seg i kulden på Egertorget.


Tips noen om denne saken (bruk e-postadresse i begge feltene)
Til: Fra:

Har du meninger om denne saken er du velkommen til å skrive et leserinnlegg.