Vil DU bli Birken-reporter?Bli Birken-reporter

Etter en god sommerferie nærmer det seg skolestart. Dette betyr også at Birkebeinerrittet nærmer seg med for alvor. Vi trenger derfor interesserte elever som ønsker å bidra til at årets side på www.birken.no blir best mulig. Gjør du en god jobb vil du dessuten stå først i køen når elever skal kjempe om plassen til Nobelprosjektet i Oslo i desember.

 

Årets ritt går av stabelen lørdag 25.august, mens skolen starter mandag 20.august. Vi regner derfor med å sette i gang med arbeidet vårt allerede denne dato.

 

Gjennom Birkebeinerprosjektet ønsker vi å dekke årets Birkebeinerritt i sin fulle bredde med spennende reportasjer og intervjuer.

 

Mens du jobber med prosjektet, vil du være en del av en "birkebeinerklasse", og du vil i etterkant få en vurdering av arbeidet du har gjort.

 

NB! Husk også at en god innsats under Birkenprosjektet vil gi deg et fortrinn når elevene skal kjempe om plassene til Nobelprosjektet i Oslo i desember. 

 

Er du interessert i å delta som journalist, skribent, fotograf, bilde-/videoredigerer under birkebeinerprosjektet, kan du melde deg på ved å sende en e-post til Geir  og Arne Vegard.

 

I e-posten bør du skrive litt om hva du kan jobbe med og hva du eventuelt kunne tenke deg å lære deg.

 

Send e-post til:
ghj@amot.kommune.no og avs@amot.kommune.no