George tok verdenspressen med storm!

Andre dag av Nobelprosjektet, 2007. Vi trodde vi hadde nådd toppen i forhold til medieoppmerksomhet i fjor, men der tok vi feil. George fra 8.trinn tok verdenspressen med storm da han stilte spørsmål til Al Gore og Rajendra Pachauri under den internasjonale pressekonferansen i Nobelinstituttet. Snart var han hovedoppslag i VG, Dagbladet, Aftenposten, NRK og TV2. George var til og med studiogjest under Søndagsrevyen på NRK 1!

 

 

Ingen hadde vel turt å håpe på slik en suksess da Erik og George ble ønsket lykke til og tuslet gjennom akkrediteringskontrollen på Nobelinstituttet.

 

På direktesendt tv grep George sjansen da han fikk klarsignal av Nobelinstituttets direktør Geir Lundestad til å stille spørsmål til Gore og Pachauri.

 

George i aksjon under pressekonferansen.

 

Da pressekonferansen var over var det nok ikke et fullt pressekorps som kastet seg over George våre to utsendte journalister hadde ventet seg. I en halv time måtte George besvare spørsmål fra alle de store mediene. Gjett om redaksjonen var stolte da det ene reportasjen etter den andre toppet nettsidene til både VG, Dagbladet, NRK, Aftenposten og TV2. Alle ville ha tak i George, og da nyhetsanker Lisbeth Skei i NRK ville ha George som sin søndagsgjest, var kaka tatt.

 

George i sminkestolen

George gjør seg klar for Søndagsrevyen.

 

Våre egne reportasjer ble nok litt forsinket på grunn av mediestormen, men skitt. Dette måtte nytes!

 

Se George på VG-tv, Dagbladet-tv og Aftenposten-tv.

 

Nobelprosjektet er så vidt i gang.. vi anbefaler at du følger med videre.. Les Ungdomsavisa

 

| NB! Slik så Ungdomsavisa ut da Nobelprosjektet var over for denne gangen |