Lyst til å delta i Nobelprosjektet?

Klart for Nobelprosjektet 2007!

 

Tiden nærmer seg starten på årets Nobelprosjekt. For sjuende gang planlegger vi et 5 dager langt opphold i Oslo for å dekke begivenhetene rundt utdelingen av Nobels fredspris for Ungdomsavisa. I år gikk prisen til FNs klimapanel og Al Gore. Vi har plass til 20 elever under prosjektet. Er du elev ved Åmot ungdomsskole og har lyst til å bli en del av verdenspressen og oppleve kjendisene på nært hold? Da bør du lese videre..

 

Årets opphold er planlagt i tiden lørdag 8.desember til onsdag 12.desember. De elevene som blir med vil bli delt i to grupper - med halve tiden hver i Oslo. Overnattingssted blir i år som i fjor Perminalen Hotel, bare 200 meter fra Karl Johans Gate.

 

Selv om du må regne med mye jobbing både før og under tiden i Oslo, er dette en unik mulighet til å forsøke seg i det virkelige liv - med verdenspresse, akkrediteringer, strenge tidsfrister, intenst arbeid, opplevelser og kjendiser på alle kanter.

 

Nå kan du altså søke om å være en av de 20 heldige som får være med. Men for å bli vurdert MÅ du sende inn skriftlig søknad på e-post. Søknaden SKAL sendes til både Geir og Arne Vegard. De som deltok under Birkebeinerprosjektet i høst - og gjorde en GOD innsats - vil ha et fortrinn når de tjue skal plukkes ut.

 

I søknaden din bør du skrive:

- Hva du kunne tenke deg å jobbe med (for eksempel bildebehandling, skrive saker, redigering av
  videoer, intervjue på norsk/engelsk).

- Hva du eventuelt har bidratt med i Birkebeinerprosjektet. Lim inn lenker til saker du har skrevet.

- Hvorfor DU bør få sjansen til å delta i Nobelprosjektet.

 

Søknadsfrist: Torsdag 8.november.

 

Alle oppfordres til å søke, men husk at det kun er plass til tjue elever. Blir det flere enn tjue søknader må vi dessverre skuffe noen av dere.

 

Du vil få svar på om søknaden er mottatt fra minst en av oss innen to dager etter du har sendt søknaden. Endelig svar på hvem som får være med til Oslo vil bli sendt ut pr. e-post innen 10.november.

 

E-post Geir: ghj@amot.kommune.no

E-post Arne Vegard: avs@amot.kommune.no