Vil DU være journalist under Nobelprosjektet?

Vil du være med på Nobelprosjektet?

 

Tiden nærmer seg starten på årets Nobelprosjekt. For åttende gang planlegger vi et 5 dager langt opphold i Oslo for å dekke begivenhetene rundt utdelingen av Nobels fredspris for Ungdomsavisa. I år gikk prisen til finske Martti Ahtisaari. Vi har plass til 20 elever under prosjektet. Er du elev ved Åmot ungdomsskole og har lyst til å bli en del av verdenspressen og oppleve kjendisene på nært hold? Da bør du lese videre..

 

Årets opphold er planlagt i tiden mandag 8.desember til fredag 12.desember. De elevene som blir med vil bli delt i to grupper - med halve tiden hver i Oslo. Dersom alt går som vi håper blir Perminalen Hotell vårt tilholdssted, bare 200 meter fra Karl Johans Gate.

 

Selv om du må regne med mye jobbing både før og under tiden i Oslo, er dette en unik mulighet til å forsøke seg i det virkelige liv - med verdenspresse, akkrediteringer, strenge tidsfrister, intenst arbeid, opplevelser og kjendiser på alle kanter.

 

Nå kan du altså søke om å være en av de 20 heldige som får være med. Men for å bli vurdert MÅ du sende inn skriftlig søknad på e-post. Søknaden SKAL sendes til både Geir og Arne Vegard. De som deltok under Birkebeinerprosjektet i høst - og gjorde en GOD innsats - vil ha et fortrinn når de tjue skal plukkes ut. Det vil også bli lagt vekt på generell orden, oppførsel og arbeidsinnsats i den ordinære skolehverdagen, når søknadene skal vurderes.

 

I søknaden din bør du skrive:

- Hva du kunne tenke deg å jobbe med (for eksempel bildebehandling, skrive saker, redigering av
  videoer, intervjue på norsk/engelsk).

- Hva du eventuelt har bidratt med i Birkebeinerprosjektet. Lim inn lenker til saker du eventuelt har
  skrevet.

- Hvorfor DU bør få sjansen til å delta i Nobelprosjektet.

 

Søknadsfrist: Torsdag 13.november, klokken 24.00.

 

Alle oppfordres til å søke, men husk at det kun er plass til tjue elever. Blir det flere enn tjue søknader må vi dessverre skuffe noen av dere.

 

Du vil få svar på om søknaden er mottatt fra minst en av oss innen to dager etter du har sendt søknaden. Endelig svar på hvem som får være med til Oslo vil bli sendt ut pr. e-post innen 20.november.

 

E-post Geir: ghj@amot.kommune.no

E-post Arne Vegard: avs@amot.kommune.no