Vil du delta i Birkebeinerprosjektet?

Bli med på Birkebeinerprosjektet!Det nærmer seg årets birkebeinerritt, og i den anledning vil www.birken.no nok en gang levere reportasjer, intervjuer, videoklipp, m.m. fra begivenhetene. Vil DU være en del av dette og samtidig skaffe deg et fortrinn før Nobelprosjektet i desember? Da har du sjansen nå.

 

Årets birkebeinerprosjekt starter for fullt mandag 25.august. Fra denne dagen vil det gå slag i slag hele uka. For å lage gode reportasjer til våre nettsider, trengs dyktige elever. Vi har behov for  skribenter, fotografer(foto/video), redigerere (foto/video) og intervjuere (norsk, engelsk, tysk, spansk). Ikke vær redd for å melde interesse. Alle har engang vært nybegynnere og mye kan læres underveis.

 

Verdt å merke seg er det også at de som deltar i Birkebeinerprosjektet, viser at de er interesserte, har god arbeidsinnsats og er villige til å stå på - har et fortrinn når elever fra skolen skal kjempe om 20 plasser til Nobelprosjektet i desember.

 

I løpet av Birkebeinerprosjektet, som går fra mandag 25.august, til søndag 31.august, vil det være behov for elever på følgende dager:

 

Mandag-fredag (i skoletida)

Fredag ettermiddag/kveld (dagen før dagen)

Lørdag (hele dagen/ettermiddagen på Lillehammer)

Søndag (4-5 timer fra klokken 10 og utover)

 

Man må også være forberedt på at enkelte oppgaver må gjennomføres på ettermiddag-/kveldstid.

 

Er du interessert i å delta MÅ du sende en e-post med søknad til Geir OG Arne Vegard. Her må du få med litt om følgende:

 

- Hva du kan bidra med under prosjektet

- På hvilke dager du kan delta i prosjektet

- Hvorfor DU skal få være med å lage reportasjer om Birkebeinerrittet, 2008.

 

Send e-post med søknad til: NB! Søknadsfrist er lørdag 23.august, klokken 24.00.

Geir - ghj@amot.kommune.no

Arne Vegard - avs@amot.kommune.no