Teatersuksess for 9.trinn

Ringenes herre for 9.trinn

Ringenes brorskap er samlet..

 

I de siste ukene har elevene på 9.trinn hatt det svært hektisk. Torsdag 13.november skulle nemlig alt være klart for åpen teaterforestilling i Åmot kulturhus. ”Ringenes herre – ringenes brorskap” sto på programmet, og etter lang tids intens jobbing ble resultatet svært vellykket.


I minuttene før teppet skulle gå opp, var det ikke fritt for at nervene var litt mer spente enn vanlig. Med foreldre og kjente til stede i salen, ønsker man at alt skal lykkes og at publikum skal like det de ser – replikkene, sceneovergangene, rekvisittene, kulissene, lyden, videokuttene, bakgrunnsbildene, dansene, røyken fra røykmaskina, osv. Alt skal helst klaffe 100%.


I løpet av den 45 minutter lange forestillingen, fikk publikum oppleve Gandalf, Frodo, Sam, Pippin, Aragorn, Arwen, Bilbo..ja de var der alle sammen. Også den fryktelige balrogen dukket i de skumle minene i Moria. Flott og stemningsfull dans sørget med jevne mellomrom for variasjon i scenebildet. Det samme gjorde bildeprojeksjonene og videoene i bakgrunnen av scenen. Avslutningvis sørget Charlotte, Maren, Marta og Hanne for et verdig punktum, med sin egen versjon av Enyas ”May It Be”.

 

Flott og stemningsfull dans.

Stemningsfull dans.


 

Hyllest fra salen..

 

Det var ikke fritt for at vi alle var ganske stolte, da publikum reagerte med stående applaus og flotte tilbakemeldinger på det de hadde opplevd.


Forestillingen var et ledd i prosjektet ”Mental helse”, der flere fag har vært involverte. I tillegg til fag, er samhold et stikkord. Her må alle dra i lag og samarbeide for å lykkes. Og ser vi på resultatet, må vi si at vi har lyktes.


Charlotte har for øvrig skrevet sammendraget av ”Ringenes brorskap”, og sørget for at handlingen har fått en rød tråd. Det er med utgangspunkt i dette har forestillingen blitt til.
PS! 132 personer var til stede og sørget for et pent overskudd i klassekassa.

Se et redigert sammendrag av forestillingen:

| Streaming | Last ned fil |