Klart for nytt birkebeinerprosjekt

Bli med på birkebeinerprosjektet

Maren var aktiv med mikrofonen under fjorårets birkebeinerritt.

 

Årets birkebeinerritt er rett rundt hjørnet og i den anledning skal vi nok en gang gjennomføre birkebeinerprosjektet. Har du lyst til å prøve deg som ekte fotograf, skribent, videoredigerer, intervjuer eller bildebehandler? Da bør du lese videre. Søknadsfristen er allerede lørdag 22.august.

 

Under den siste uka før Birkebeinerrittet satser vi alt på å lage flest mulig - og best mulige - skriftlige  reportasjer og videoreportasjer om alt som rører seg rundt årets arrangement.

 

Som under vinterens birkebeinerrenn samarbeider vi med de offisielle birkebeinersidene - og alt vi produserer av reportasjer og videoopptak vil havne her. Vårt hovedfokus vil bli å lage stoff til ungdomssidene, sidene om våre "lokale helter" og ikke minst den nyetablerte YouTube-kanalen til Birken.

 

Dersom du tror du kan bidra som fotograf, skribent, intervjuer (både på norsk/engelsk eller andre språk), foto-/videoredigerer MÅ du sende søknad til Geir OG Arne Vegard innen lørdag 22.august. Dersom det blir mange søkere ser vi oss i år nødt til å plukke ut et antall deltakere til årets prosjekt. En god søknad vil derfor være viktigfor å sikre en plass under årets projekt.

 

I søknaden må du få med følgende:

 

- Navn:

- Klasse:

- Hva DU kunne tenke deg å jobbe mest med:

- Hvorfor DU bør få være med på prosjektet:

- Har du mer å tilføye kan du gjerne ta det med:

 

For de som er nye og aldri har deltatt på denne type prosjekter: Ikke vær redd for å søke. Husk at vi alle har vært nybegynnere en gang, og vi lærer mye av hverandre underveis.

 

Du vil på svar på søknaden, om du er blant de utvalgte som får være med på prosjektet via mail, i løpet av søndag ettermiddag/kveld.

 

De som deltar og gjør en GOD innsats, vil dessuten ha et fortrinn når utvelgelsen til Nobelprosjektet skal foretas i desember.

 

Søknadene sendes til:

Geir: ghj@amot.kommune.no OG til Arne Vegard: avs@amot.kommune.no