Nobelprosjektet i gang!

Siri og Anna blogger under årets Nobelprosjekt.

 

Tirsdag 8.desember reiser de første elevene til Oslo for å dekke overrekkelsen av Nobels fredspris til USAs president, Barack Obama. Men allerede nå kan du lese et intervju med tidligere leder av Nobelkomiteen, Ole D. Mjøs. I forbindelse med prosjektet kan du også lese lærernes og elevenes blogger, hvor tanker, arbeidsoppgaver og opplevelser skildres. Reportasjene og bloggene finner du i www.ungdomsavisa.no

 

Før man legger i vei til Oslo er det mye som skal ordnes og læres. I dagene før er elevene i full sving med å lære seg hvordan videokameraer og speilreflekskameraer fungerer. Det gjelder å kunne stille inn på den rette funksjonen under ulike forhold. De har også jobbet med bildebehandling, utvikling av bildegallerier og ikke minst spørsmål til aktuelle intervjuobjekter.

 

Elevene i full gang med forberedelsene til årets Nobelprosjekt.

 

George tester speilreflekskameraet.

 

Årets pris til Barack Obama har ikke gjort det enkelt for oss. Med sikkerheten rundt presidenten på høyeste nivå, er det mange restriksjoner og mye usikkerhet som hersker. Vi lar oss imidlertid ikke stoppe, og setter kursen mot Oslo, fulle av optimisme.

 

Følg oss på www.ungdomsavisa.no!