02.10.2010   Samarbeid mellom skoler, Skolenettet og Avis i Skolen

Will Smith stjal showet

Alle årets artister var til stede under årets pressekonferanse før Nobelkonserten. Blant dem konfransierene Will Smith og kona og Jada Pinkett Smith, som stjal det meste av showet.

11.12.2009

 
 

Alle artistene møtte i går selveste president Obama, og alle var svært nærvøse. De fortalte at de ikke visste hva de skulle si. Selv Will Smith sa at han aldri hadde vært så nervøs foran et kamera noen gang.

I tillegg til presidenten møtte paret kongefamilien. Da de fikk spørsmål om hvem som gjorde mest inntrykk på dem, svarte Jada kronprinsesse Mette Marit. - Vi snakket om mote og Oslo, sa hun.

Det ble latter i salen da Will uttalte «Fabian» på fransk da han omtalte Oslos ordfører Fabian Stang.. Møte med Oslos ordfører Fabian Stang hadde åpenbart gjort inntrykk.

Alle artistene gleder seg til å opptre og mener at konserten er viktig for å skape fred. En interresant pressekonferanse var fort over, og alle artistene ble eskortert ut. Pressen ble holdt igjen, men Alexander Rybak ventet overraskende på Ungdomsavisa.

Vi fikk stilt et par spørsmål til Fairytale-sangeren før han måtte løpe videre. - Jeg kan ikke tenke meg en annen person som har jobbet så mye for internasjonalt diplomati enn Obama, fortalte den sjarmerende Grand Prix-vinneren.

Alexander Rybak - Norges bidrag under fredspriskonserten: