Vil du prøve deg som Birken-journalist?

Foto: Torstein Frogner.

 

Birkebeinerrennet er rett rundt hjørnet. Det samme er Birkebeinerprosjektet. Har du lyst til å være journalist og jobbe med saker for de offisielle birkebeinersidene? I alt 20 elever vil få muligheten til å delta hele "birkebeineruka", med start mandag 14.mars. Men først må du skrive søknad. Fristen for å søke er tirsdag 8.mars.

 

Elever fra alle trinn kan delta.

 

Vårt hovedfokus vil bli å lage stoff til ungdomssidene, sidene om våre "lokale helter" og ikke minst YouTube-kanalen til Birken.

 

Dersom du tror du kan bidra som fotograf, skribent, intervjuer (både på norsk/engelsk eller andre språk), foto-/videoredigerer MÅ du sende søknad til Arne Vegard i løpet av tirsdag 8.mars. Dersom det blir mange søkere ser vi oss i år nødt til å plukke ut et antall deltakere til årets prosjekt. En god søknad vil derfor være viktig for å sikre en plass under årets prosjekt.

 

I søknaden må du få med følgende:

 

- Navn:

- Klasse:

- Hva DU kunne tenke deg å jobbe mest med:

- Hvorfor DU bør få være med på prosjektet:

- Har du mer å tilføye kan du gjerne ta det med:

 

For de som er nye og aldri har deltatt på denne type prosjekter: Ikke vær redd for å søke. Husk at vi alle har vært nybegynnere en gang, og vi lærer mye av hverandre underveis.

 

Du vil på svar på søknaden, om du er blant de utvalgte som får være med på prosjektet via mail, i løpet av søndag ettermiddag/kveld.

 

De som deltar og gjør en GOD innsats, vil dessuten ha et fortrinn når utvelgelsen til Nobelprosjektet skal foretas i desember.

 

Søknadene sendes til:

Arne Vegard: avs@amot.kommune.no