Klart for Birken!

Birkebeinerjournalist

 

Birkebeinerrittet nærmer seg med stormskritt. Det samme gjør Birkebeinerprosjektet. Har du lyst til å være journalist og jobbe med saker for de offisielle birkebeinersidene? Da har du sjansen nå. I alt 20 elever vil få muligheten til å delta hele neste uke, med start mandag 23.august. Men først må du skrive søknad.. Fristen for å søke er fredag 20.august.

 

Vær oppmerksom på at denne gangen er det kun elever fra 9. og 10.trinn som kan delta.

 

Vårt hovedfokus vil bli å lage stoff til ungdomssidene, sidene om våre "lokale helter" og ikke minst den nyetablerte YouTube-kanalen til Birken.

 

Dersom du tror du kan bidra som fotograf, skribent, intervjuer (både på norsk/engelsk eller andre språk), foto-/videoredigerer MÅ du sende søknad til Geir OG Arne Vegard i løpet av fredag 20.august. Dersom det blir mange søkere ser vi oss i år nødt til å plukke ut et antall deltakere til årets prosjekt. En god søknad vil derfor være viktig for å sikre en plass under årets prosjekt.

 

I søknaden må du få med følgende:

 

- Navn:

- Klasse:

- Hva DU kunne tenke deg å jobbe mest med:

- Hvorfor DU bør få være med på prosjektet:

- Har du mer å tilføye kan du gjerne ta det med:

 

For de som er nye og aldri har deltatt på denne type prosjekter: Ikke vær redd for å søke. Husk at vi alle har vært nybegynnere en gang, og vi lærer mye av hverandre underveis.

 

Du vil på svar på søknaden, om du er blant de utvalgte som får være med på prosjektet via mail, i løpet av søndag ettermiddag/kveld.

 

De som deltar og gjør en GOD innsats, vil dessuten ha et fortrinn når utvelgelsen til Nobelprosjektet skal foretas i desember.

 

Søknadene sendes til:

Geir: ghj@amot.kommune.no OG til Arne Vegard: avs@amot.kommune.no

 

 

Nytt av året er at hele skolen blir engasjert i aktiviteter knyttet til Birken. Onsdag-fredag (25.-27.august) vil elevene som ikke er birkebeinerjournalister jobbe med andre "birkebeinertemaer". Klassene blir orientert om dette senere.