Birkebeinerprosjektet vel i havn

Stanislav Rezak intervjues av ungdomskolelens elever

Årets vinner av mennenes eliteklasse, Stanislav Rezak, intervjues av Merlin på tysk og engelsk. Henrik filmer.

 

Etter én ukes intensiv jobbing er Birkebeinerprosjektet vel i havn. 28 elever har vært i aksjon i løpet av uka og bidratt til tekst, bilder og videoopptak på de offisielle birkebeinersidene - www.birkebeiner.no. Vi er svært godt fornøyd med resultatet.

 

For å se nærmere på hva som har blitt produsert, må du klikke deg inn på www.birkebeiner.no - Her finnes reportasjer og intervjuer med kjente og ukjente. Deltakere med tilknytning til Rena, kjendiser, eliteløpere, m.m. er noe av det vi har dekket.

 

På selve renndagen var sju elever og tre lærere tilstede på Birkebeinere skstadion på Lillehammer for å dekke begivenhetene.

 

De fleste reportasjene finnes under Ungdomsreportere og Lokale helter. Noen av våre reportasjer inneholder også videoopptak. En samling av disse finnes på Birken YouTube. I skrivende stund har videoene vi produserte blitt avspilt mer enn 15 000 ganger, og tallet øker stadig.

 

Dette var 12.gang Birkebeinerrennet ble dekket over Internett av våre elever - de to siste årene på de offisielle Birkebeinersidene.