Vil du prøve deg som journalist?

Send søknad til Birkebeinerprosjektet 2011

Lørdag 27.august arrangeres det 19. Birkebeinerrittet. I den forbindelse blir det selvsagt Birkebeinerprosjekt ved skolen vår. Det betyr at om DU lyst til å være journalist og jobbe med saker for de offisielle birkebeinersidene har sjansen kommet..

 

I alt 20 elever vil få muligheten til å delta hele uka i forkant av arrangementet. Siden skolen starter mandag 22.august, vil vi sette i gang allerede første dag. Men først må du skrive søknad.. Fristen for å søke er onsdag 17.august, klokken 24.00.

 

Vær oppmerksom på at det kun elever fra 9. og 10.trinn som kan delta. 8.klassingene kan imidlertid søke på deltakelse i senere prosjekter.

 

Hva har vi ansvaret for?

Vårt hovedfokus på de offisielle birkebeinersidene er å lage reportasjer til ungdomssidene, sidene om våre "lokale helter" og ikke minst YouTube-kanalen til Birken. Alle øvrige reportasjer om det som rører seg av begivenheter, i forbindelse med arrangementet, publiseres under "Ungdomsreportere".

 

Dersom du tror du kan bidra som fotograf, skribent, intervjuer (både på norsk/engelsk eller andre språk), foto-/videoredigerer MÅ du sende søknad til Geir OG Arne Vegard. Dersom det blir veldig mange søkere ser vi oss i år nødt til å plukke ut et antall deltakere til årets prosjekt. En god søknad vil derfor være viktig for å sikre en plass som birkebeinerjournalist.

 

I søknaden må du få med følgende:

 

- Navn:

- Klasse:

- Hva DU kunne tenke deg å jobbe mest med:

- Hvorfor DU bør få være med på prosjektet:

- Har du mer å tilføye kan du gjerne ta det med:

 

For de som er nye og aldri har deltatt på denne type prosjekter: Ikke vær redd for å søke. Husk at vi alle har vært nybegynnere en gang, og vi lærer mye av hverandre underveis.

 

Du vil på svar på søknaden, om du er blant de utvalgte som får være med på prosjektet via mail, senest søndag (21.august) ettermiddag/kveld.

 

De som deltar og gjør en GOD innsats, vil dessuten ha et fortrinn når utvelgelsen til Nobelprosjektet skal foretas i desember.

 

Søknadene sendes til:

Geir: ghj@amot.kommune.no OG til Arne Vegard: avs@amot.kommune.no