13.12.2011   Samarbeid mellom skoler, Skolenettet og Avis i Skolen

Fantastisk kveld!

Årets nobelkonsert ble en vellykket og minnerik festkveld. Noen av artistene fikk til og med publikum opp av setene og med på en felles dans.

12.12.2011

Tekst:NobelredaksjonenFoto:Nobelredaksjonen

Fredsprisvinnerne var selvfølgelig til stede under konserten i Oslo Spektrum. Det samme var representantene fra kongefamilien, Nobelkomitéen og en rekke andre prominente gjester.

Sangere som Janelle Monae, Evanescence, David Gray, Sugarland og Bernhoft var noen av favorittene. Mest av alt imponerte likevel Janelle Monae, som sang fremførte I Want You Back og Cold War og Tightrope.

Mellom opptredene, fikk vi et lite innblikk i hvorfor fredsprisvinnerne har vunnet Nobels fredspris, og hvorfor artistene ville og fikk lov til å synge under en slik begivenhet.

Kvelden endte selvfølgelig helt utmerket. Våre tre prisvinnere holdt hver sin tale, hvor de fortalte at alle alltid måtte stå sammen uansett hva - i tykt og tynt. Bowee og Sirleaf fortalte at det aldri mere skulle bli krig i Liberia. Sirleaf fortalte også at hennes mor har alltid vært hennes store forbilde, til stor applaus fra salen.

Alt i alt ble det en fantastisk kveld. Klappingen var gjennomgående høy under hele konserten, et sikkert tegn på at publikum var fornøyd.

| Se bilder fra konserten |