Inngår samarbeid med Østlendingen

Østlendingen på besøk

Birkebeinergjengen fikk inspirerende besøk fra Østlendingen. Se større bilde.

 

Tirsdag denne uken fikk gjengen som jobber med aktuelle saker for de offisielle Birkebeinersidene spennende besøk fra Østlendingen. Da dukket nemlig mangeårig sportsjournalist Freddie Øvergaard og redaktør Nils Kristian Myhre opp. Nå inngår vi nemlig samarbeid med avisen.

 

Østlendingen har lagt merke til den jobben vi gjennom en årrekke har lagt ned i forbindelse med Birkebeinerprosjektet og Nobelprosjektet. Helt siden oppstarten i 1999 har lærerne Geir og Arne Vegard vært primus motorer for de to prosjektene som har gitt skolen mye positiv oppmerksomhet gjennom årenes løp. Det elevene har produsert har vært såpass bra at Østlendingen nå vil "ha oss med på laget".

 

Samarbeidet kommer i første omgang til å dreie seg om å lage såkalte "småtter" i startområde på Rena, fredag morgen og i målområdet på Lillehammer, lørdag. Dette betyr korte kommentarer fra lokale deltakere fra Åmot og nabokommunene. Dersom vi i tillegg lager andre saker eller videointervjuer av interesse, vil også dette være aktuelt for østlendingens nett-/papirutgave.

 

Både elever og lærere syntes det var veldig inspirerende å få de to journalistene på besøk. I tillegg til å snakke om samarbeidet fikk vi også flere inspirerende tips og kommentarer som vi tar med oss i det videre arbeidet. Som en del av samarbeidet vil det også være aktuelt at de erfarne journalistene deler sine kunnskaper med oss.

 

Vi ser frem til samarbeidet med Østlendingen!

 

Her kan du ta en titt på sidene vi har ansvaret for å produsere stoff til - på de offisielle birkebeinersidene - www.birken.no

| Ungdomsreportere | Ungdom | Lokale helterBarn | Birken YouTube |