Vil DU være birkebeiner-reporter?

Birkebeinerrittet 2012

Nå kan du søke om å bli birkebeinerreporter.

 

Neste skoleår starter mandag 20.august. Denne dagen setter vi også i gang med nok et birkebeiner-prosjekt. Allerede lørdag 26.august arrangeres årets Birkebeinerritt. Har du lyst til å være journalist og jobbe med saker for de offisielle birkebeinersidene? Da har du sjansen nå. I alt 20 elever vil få muligheten til å delta. Vi starter altså første skoledag etter ferien, mandag 20.august. Men først må du skrive søknad. Denne gangen er det kun elever som neste skoleår går i 9. eller 10.klasse som kan søke. Frist: Mandag 18.juni, klokken 21.00.

 

Vårt hovedfokus vil bli å lage stoff til ungdomssidene, sidene om våre "lokale helter" og ikke minst YouTube-kanalen til Birken. Vi håper også på mange spennende saker under "Ungdomsreportere" - se hva vi har gjort tidligere.

 

Dersom du tror du kan bidra som fotograf, skribent, intervjuer (både på norsk/engelsk eller andre språk), foto-/videoredigerer MÅ du sende søknad til Geir OG Arne Vegard.

 

Dersom det blir mange søkere ser vi oss i år nødt til å plukke ut et antall deltakere til årets prosjekt. En god søknad vil derfor være viktig for å sikre en plass under årets prosjekt.

 

I søknaden må du få med følgende:

 

- Navn:

- Klasse:

- Hva DU kunne tenke deg å jobbe mest med:

- Hvorfor DU bør få være med på prosjektet:

- Om du har mulighet for å jobbe fredag ettermiddag/kveld, fredag 24.august

- Om du har mulighet for å bli med til Lillehammer og jobbe, lørdag 25.august (kun 7 elever).

- Har du mer å tilføye kan du gjerne ta det med:

 

For de som er nye og aldri har deltatt på denne type prosjekter: Ikke vær redd for å søke. Husk at vi alle har vært nybegynnere en gang, og vi lærer mye av hverandre underveis.

 

Du vil på svar på søknaden, om du er blant de utvalgte som får være med på prosjektet via e-post, før vi tar sommerferie.

 

De som deltar og gjør en GOD innsats, vil dessuten ha et fortrinn når utvelgelsen til Nobelprosjektet skal foretas i desember.

 

Husk fristen: Mandag 18.juni, klokken 21.00.

 

Søknadene sendes til:

Geir: ghj@amot.kommune.no OG til Arne Vegard: avs@amot.kommune.no