Ta utfordringen - bli Birken-reporter

Har du lyst til å prøve deg som journalist for de offisielle birkebeinersidene?

 

Allerede lørdag 31.august arrangeres årets Birkebeinerritt. Har du lyst til å være journalist og jobbe med saker for de offisielle birkebeinersidene? Da har du sjansen nå. I alt vil 15-20 elever få muligheten til å delta. Vi starter prosjektet mandag 26.august, og jobber i utgangspunktet med prosjektet hele uka, mandag til fredag. Vi håper også noen har anledning til å være med fredag ettermiddag og/eller på Lillehammer hele lørdagen. Men først må du skrive søknad. Denne gangen er det kun elever som går i 9. eller 10.klasse som kan søke. Frist: Onsdag 21.august, klokken 20.00.

 

Vårt hovedfokus vil bli å lage stoff til ungdomssidene, sidene om våre "lokale helter" og ikke minst YouTube-kanalen til Birken. Vi håper også på mange spennende saker under "Ungdomsreportere" - se noe av det vi laget under Birkebeinerrennet i mars.

 

Dersom du tror du kan bidra som fotograf, skribent, intervjuer (både på norsk/engelsk eller andre språk), foto-/videoredigerer MÅ du sende søknad til Geir OG Kristine.

 

Dersom det blir mange søkere ser vi oss i år nødt til å plukke ut deltakere til årets prosjekt - etter søknad, hva man kan bidra med og behov. En god søknad vil derfor være viktig for å sikre en plass under årets prosjekt.

 

I søknaden må du få med følgende:

 

- Navn:

- Klasse:

- Hva DU kunne tenke deg å jobbe mest med:

- Hvorfor DU bør få være med på prosjektet:

- Om du har mulighet for å jobbe fredag ettermiddag/kveld, fredag 30.august

- Om du har mulighet for å bli med til Lillehammer og jobbe, lørdag 31.august (kun 7 elever).

- Har du mer å tilføye kan du gjerne ta det med.

 

For deg som er uerfaren og aldri har deltatt på denne type prosjekter: Ikke vær redd for å søke. Husk at vi alle har vært nybegynnere en gang, og vi lærer mye av hverandre underveis.

 

Du vil på svar på søknaden, om du er blant de utvalgte som får være med på prosjektet via e-post, senest i løpet av fredag 23.august.

 

De som deltar og gjør en GOD innsats, vil dessuten ha et fortrinn når eventuelt utvelgelse til Nobelprosjektet skal foretas i desember.

 

Husk fristen: Onsdag 21.juni, klokken 21.00.

Søknadene sendes til:

Geir: ghj@amot.kommune.no OG til Kristine: a-kgi@amot.kommune.no