Åmot ungdomsskole!

 

Torsdag 24/2 var elevene ved Åmot Ungdomsskole samlet for skidag. Noen få var på Skramstadsetera, mens resten var i Østerdalen Skisenter for en fin dag med alpint og brettkjøring. Været ble meget avgjørende for dagens "hyggelige" minne. Sammen med oss var de tre øverste klassene fra Søbakken barneskole. De hygget seg på denne uvanlige skoledagen.

Av Trond Svendsberget og Andreas W. Adolfsen

Været var dårlig fra starten av og ble heller ikke noe bedre. Det var umulig å se ned iKafeteriaen var et populært tilholdssted... bakken med unntak av de som hadde briller. Det snødde og snødde. Kort tid etter ankomsten i Digeråsen kom skifolka fra Skramstadsetera. Været hadde ødelagt for dem og. 

Kantina var stappfull hele dagen, men ble helt ekstrem da hele Søbakken barneskole kom. Gangene var stappet med stappfulle sekker og stank av ugrillede pølser. Folk satt i kroker og kriker og stappet i seg halvsmeltede melkesjokolader, og pølser som var iskalde. 

Luftige svev under snowboardkonkurransen!Snowboard-konkurransen reddet dagen. Der fikk tilskuerne seg en skikkelig god latter av de som gikk rett på "trynet" i snøen. Konkurransen gikk nesten knirkefritt, selv med stor uenighet i plasseringene. Noen av deltakerne stod på samtlige hopp, mens vinneren "trynte" samtlige ganger i de tre tellende omgangene.

De modige var: Morten , Asbjørn, Frank, Emil, Stein-Erik, Espen, Ove og Jørgen. Etter en prøveomgang, to ordinær og finalen var resultatet klart : På førsteplass med brukket Burton brett fant vi Asbjørn som både hadde mot og vilje i sinnet. På 2. plass var Ove som var minst like bra. Og på 3. Jørgen som virkelig turte. Rundt kl 13 kom bussene og hentet oss. Det hadde vært litt av en dag i Alpinanlegget og det var litt godt og komme hjem igjen til varmt hus.

NB! Trykk på bildene for full størrelse!

 

 

 

ForsideSkolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

Send oss gjerne kommentarer om skolens hjemmesider!