Åmot ungdomsskoles nettsider!

Torsdag 20.desember ble det arrangert et svært vellykket juleball ved Åmot ungdomsskole. Både elever og lærere var samlet til den flotte avslutningen før juleferien. På forhånd hadde 10.klasse gjort unna forberedelsene, slik at alt lå til rette for et stilfullt juleball!

Stilfullt i kantina!

10.klasse mottok diplom fra elevrådet!

Det hele startet i skolens kantine. Alle var pyntet til fest! Hver og en fant sine plasserved hjelp av de flotte bordkortene som var plassert ut. 

På menyen stod kalkun, med ris og loff. Som dessert ble det servert sjokoladepudding. Et fortreffelig måltid, som virkelig smakte!!

Cecilie i 10b var dyktig toastmaster og loset oss gjennom begivenhetene - sanger, talere og andre praktiske opplysninger som hører med. Damenes tale og herrenes tale ble holdt av henholdvis John Harald Gartland og Liv Tollefsen. Godt å høre litt ros for jnoen og enhver!!

Fra elevrådet ble det delt ut diplomer til arrangørene i 10.klassene, for å ha fått i stand ballet. Elevrådsrepresentantene i 10a og 10b tok i mot diplomene på vegne av klassene.


Polonaise i gymsalen!

Hyggelig!

Etter nærmere en og en halv time ved bordet, bar det inn i gymsalen. Hånd i hånd i polonaise dannet det seg en fin rekke av pyntede balldeltakere.

I gymsalen var det også pyntet til fest! Og snart startet underholdningen.....

Vi fikk blant annet oppleve morsomt skuespill og skikkelig rock'n roll fra bandet Pop Kønn!


Morsomt skuespill!

Ole Martin - vokalist i bandet "Pop Kønn"

Etterhvert ble det også satt i gang loddsalg. En rekke flotte premier fristet mange til å prøve lykken. Heldigst av alle var nok Rolf Harald, som etter 25 år (i følge ham selv) endelig fikk sin velfylte fruktkurv!!

Alt i alt ble det en veldig hyggelig kveld, med dans og moro, og da klokka var halv elleve var det hele over. Alle festdeltakerne kunne rusle fornøyde hjem....til velfortjent juleferie!!

Flere bilder fra juleballet
(klikk på bildene for full størrelse!)


 

 

ForsideSkolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

 Send gjerne kommentarer om skolens hjemmesider! 
post@amot.gs.hm.no