Hopp til hovednavigasjon Hopp til hovedinnhold

Mange ulike trender på BETT 2008

16.01.2008 Utskriftsversjon
bett show 2008 ustillingshall
Med 30 000 besøkende, 600 utstillere, og en rekke foredrag og seminar er BETT er en av de største utdanningsmessene innen teknologi som arrangeres i Europa. Mange nordmenn finner veien til messen i London.

(Foto: Ingrid Yrvin)

Årets messe gikk av stabelen den andre uken i januar, og som vanlig var Olympia-hallen i London fylt til trengsel..

Britiske skolemyndigheter stiller alltid sterkt på BETT, og med utdanningsdepartementet i spissen, og også representanter fra det norske Kunnskapsdepartementet deltar på messen.

I mange år har ulike nettsteder og presseorganer dannet seg ulike syn om hovedtrender på BETT. For to år siden mente de fleste at den viktigste trenden var interaktive tavler. I fjor var ulike e-læringsplattformer i fokus.  I år var det den kritiske rapporten om Microsofts nyeste programvare som vakte oppmerksomhet.
 
Arne Vegard Sveen i aktivitet på BETT 2008Les mer om dette, og andre inntrykk fra BETT 2008 i artikkelen på Skolenettets temaområde ENIS Norge. Artikkelen er skrevet av Arne Vegard Sveen.

Arne Vegard Sveen i aktivitet
på BETT 2008


 


Til nettstedet:

> Til artikkelen
> BETT 2008


 

TIPS EN VENN

Sende til flere mottakere? Bruk komma mellom adressene.

Nyhetene

 • Alle skal ha lik tilgang på offentlig informasjon
  heidi grande roys Åpne dokumentstandarder blir obligatoriske i staten. Regjeringen har vedtatt at all informasjon på statlige nettsider skal være tilgjengelig i de åpne dokumentformatene HTML, PDF eller ODF.
 • Læringsplattformer i internasjonaliseringsprosjekt – NKUL 2007
  Fra NKUL 2007 Norske skoler som deltar i europeiske skolepartnerskap tar i bruk elektroniske redskaper, i første rekke Classfronter og It’s learning. De gir nye perspektiver på utveksling av praksis og erfaringer i internasjonalt prosjektsamarbeid
 • BETT, viktig for norsk IKT-utvikling
  bett 2006 art 2 Verdens største konferanse om IKT i utdanningen foregår hvert år i London i begynnelsen av januar. BETT er sentral på mange måter, ikke bare er den en stor utstilling, det er også sesjoner og seminar som viser veien man ønsker å gå innenfor
 • BETT for tjueandre gang, teknologi i fokus
  bett 2006 ruth kelly I midten av januar ble verdens største konferanse for bruk av teknologi i undervisningen arrangert i London. BETT ble første gang arrangert i 1985, og har siden bare vokst og blitt viktigere.
 • BETT 2005 - Europas store IKT-kongress
  IKT-kongressen BETT, som arrangeres hvert år i januar i London, er et populært møtested for lærere og andre skolefolk fra hele Europa, ikke minst for norske deltakere.

Innholdsområdene

 • IKT i skolen
  IKTiskolen bilde Her vil du finne mye nyttig stoff innen IKT-området, enten du er IKT-ansvarlig eller en IKT-interessert lærer.
 • ENIS Norge
  enislogo listevisning ENIS - European Network of Innovative Schools. ENIS-skolene skal være foregangsskoler innen IKT på nasjonalt plan og skal ha erfaring med og engasjement i internasjonalt samarbeid.