Rapport fra Polen og Tyskland - Dag 6

Berlinmuren

Rester av Berlinmuren står fremdeles igjen..

 

Hei i dag så skulle jeg og Kathrine stå opp klokken o6.00 men vi forsov oss. Jeg gikk i dusjen, på do og pusset tennene mine, vi rakk heller ikke frokosten. Vi reiste deretter til Berlin. Vi hadde en liten omvisning rundt omkring i Berlin (Tyskland) Etter det så dro vi til sentrumet i ca. 1 ½ time med shopping. Vi skulle møtes på baksida av kirka som sto midt i byen.

Tv-tårnet i BerlinEtter det så dro vi på Hard Rock Café. Der møtte jeg på noen andre elever fra en annen skole 2 minutter unna Ski (det ligger ved siden av Oslo) etter det fikk dra og shoppe igjen. Jeg kjøpte litt av hvert B.l.a en Hard Rock Café BERLIN T-skjorte, fake negler, undertøy, leggiser, øredobber, linser osv.

 

Senere dro vi til radio/tv tårnet, det var helt utrolig det vi så. Jeg lente meg forsiktig på glasset. Det gikk an å se inn i en kikkert men det kostet 1 Euro... jeg hadde bare zloty i lomma, så jeg putta på en zloty, verste av alt at det virket.

Når vi var ferdig oppe i tårnet skulle vi ta heien ned igjen, man fikk skikkelig vondt i ørene. Det gikk fort ned. Jeg ble med ned veldig tidlig for jeg orket ikke være der så lenge.

 

Da jeg kom ned møtte jeg Vanja og Silje Marie, de hadde ikke vært oppe i tårnet. Det sto ei lita bu der, og jeg så en kjempefin piercing jeg sa til Vanja at den hadde passet kjempegodt til tatoveringen hennes. Kim dreiv og hoppet som en gal bortover veien når vi skulle til bussen igjen, mens Luella flirte i bakgrunn.

 

Nå skulle vi til Berlina Airport hotel. Det var fint der men ikke så fin som på Qubus Hotell. Men det var fint nok. Snart var kvelden slutt og Helge Olav og Kjetil dreiv og sjekket at alle var på rommene sine.

Skrevet av
Silje Storrø